Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Χαρδαλιάς: Ένα lockdown επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας – Γιατί δεν άνοιξαν τα γήπεδα
[Tribune]: Χαρδαλιάς: Ένα lockdown επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας – Γιατί δεν άνοιξαν τα γήπεδα

[Tribune]: Χαρδαλιάς: Ένα lockdown επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας – Γιατί δεν άνοιξαν τα γήπεδα

Για «λοκντάουν» έκανε λόγο για πρώτη φορά χωρίς να ερωτηθεί ο Νίκος Χαρδαλιάς, ξορκίζοντας βεβαίως μια τέτοια επιλογή, αφήνοντας όμως το ενδεχόμενο ανοιχτό.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, σημείωσε σχετικά: «Στην Αττική η κατάσταση κρίσιμα σταθερή. Στον κεντρικό τομέα εύθραυστη και επικίνδυνη. Επαγρύπνηση απ’ όλους. Έχουν ξεκινήσει σαρωτικοί έλεγχοι για το ζήτημα της τήρησης των μέτρων.

Έκκληση σε κατοίκους, Καστοριάς, Θεσσαλονίκης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν κατά γράμμα τα μέτρα αυτοπροστασίας και να αποφύγουμε τροπή προς το χειρότερο. Το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα είναι στο χέρι μας. Στο χέρι μας να προστατέψουμε την υγεία μας. Ένα λοκντάουν επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας. Πίσω από κάθε λοκντάουν υπάρχουν άνθρωποι.

Κανένας ασυνείδητος δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές τους. Ας κάνουμε αυτό που πρέπει για να σταματήσουμε την πανδημία.

Η Αττική είναι σε σταθερή κατάσταση, αλλά λόγω του όγκου της ποσότητας των ενεργών κρουσμάτων και των πληθυσμιακών χαρακτηριστικών, οποιαδήποτε στιγμή όλο αυτό μπορεί να ανατραπεί προς το χειρότερο.

Ο μέσος όρος της ηλικίας των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών στη Θεσσαλονίκη είναι 30 χρονών και στην Αθήνα 33. Νέοι άνθρωποι που πέρα από τα μέτρα, θα πρέπει να αποφεύγουν τους συγχρωτισμούς. Τίποτα δεν πρέπει να μας κάνει έκπληξη. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε την ευθύνη μας».

Τι είπε για τα γήπεδα

Τους λόγους βάσει των οποίων ανακλήθηκε η απόφαση για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα εξήγησε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση των συντακτών για τον κορονοϊό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!