Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: Αστυνομικός-μαστροπός: «Έδωσε» την 19χρονη να γυρίσει «τσόντα»
[Tribune]: Αστυνομικός-μαστροπός: «Έδωσε» την 19χρονη να γυρίσει «τσόντα»

[Tribune]: Αστυνομικός-μαστροπός: «Έδωσε» την 19χρονη να γυρίσει «τσόντα»

Τα στοιχεία για την υπόθεση του αστυνομικού-μαστροπού από την Ηλιούπολη διαδέχονται το ένα το άλλο. Τελευταία προσθήκη, ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός εξανάγκασε την 19χρονη να συμμετάσχει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου, προς τούτο και είχε πραγματοποιηθεί πριν από το «γύρισμα» συνάντηση με ανθρώπους ελληνικής εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ο αστυνομικός φέρεται να εμφανίστηκε στα γραφεία της εταιρίας πριν από δέκα περίπου ημέρες συνοδευόμενος από την 19χρονη, την οποία μάλιστα σύστησε ως σύντροφό του, και ανέφερε ότι ενδιαφερόταν να συμμετέχει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Στη συζήτηση ζήτησε από τους ανθρώπους της εταιρείας η 19χρονη να περάσει από δοκιμαστικό ώστε να μπορέσει να πάρει κάποιον ρόλο σε μία από τις επόμενες ταινίες, ενώ υπογράφηκε και συμφωνητικό και ακουλουθήθηκε όλη η προβλεπόμενη διαδικασία (ταυτότητα, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή επικυρωμένη από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα καθώς και ιατρικές εξετάσεις).

Στα γυρίσματα της ταινίας ο αστυνομικός δεν ήταν παρών, πήγε μετά την ολοκλήρωσή τους για να παραλάβει την κοπέλα.

Βασικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι όλο το υλικό από την παρουσία της κοπέλας στους χώρους των γυρισμάτων, έχει ήδη κατατεθεί στον ανακριτή και στον εισαγγελέα.

Ο ίδιος ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι η κοπέλα τον προσέγγισε καθώς η ίδια ενδιαφερόταν, όπως αυτός λέει, να συμμετέχει σε τέτοιου είδους ταινίες, αλλά υπάρχουν τρεις ακόμα κοπέλες οι οποίες αναμένεται επίσης να δώσουν κατάθεση εναντίον του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!