Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Αποθρασύνθηκαν εντελώς οι Τούρκοι – Με «τσαμπουκά» η Τουρκική Πρεσβεία θυμήθηκε τους «8» ικέτες
[Tribune]: Αποθρασύνθηκαν εντελώς οι Τούρκοι – Με «τσαμπουκά» η Τουρκική Πρεσβεία θυμήθηκε τους «8» ικέτες

[Tribune]: Αποθρασύνθηκαν εντελώς οι Τούρκοι – Με «τσαμπουκά» η Τουρκική Πρεσβεία θυμήθηκε τους «8» ικέτες

Η πολιτική κατευνασμού με τακτικές μυστικής διπλωματίας, που φαίνεται να ακολουθεί το Μέγαρο Μαξίμου μετά από γερμανικές εντολές, κλιμακώνει τις τουρκικές προκλήσεις και απαιτήσεις. Έτσι, σήμερα Τετάρτη, οι Τούρκοι θυμήθηκαν τους «8» ικέτες στρατιωτικούς τους και άλλους Τούρκους πολιτικούς φυγάδες που βρίσκονται στη χώρα μας.

Απαιτούν με πρωτοφανές θράσος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να παραδώσει τους οκτώ στρατιωτικούς που κατηγορούνται από το ισλαμιστικό καθεστώς της Άγκυρας ότι συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος και οι οποίοι έλαβαν πολιτικό άσυλο από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Ανήμερα της επετείου της απόπειρας πραξικοπήματος που έγινε στις 15 Ιουλίου 2016, η Τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα με ανάρτησή της στο Facebook καλεί την ελληνική κυβέρνηση να εκδώσει στην Τουρκία τους 8 Τούρκους αξιωματικούς (και άλλους) όπως αναφέρει που κατέφυγαν στην χώρα μας.

Να σημειωθεί ότι κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται αυτή την στιγμή. Είναι στην Ελλάδα; Είναι εκτός χώρας; Αλλά αυτό μικρή σημασία έχει.

Σημασία έχει ότι οι Τούρκοι αποθρασύνθηκαν και μας συμπεριφέρονται ως να είμαστε υποτελείς τους. Και αυτό είναι κατόρθωμα του Μεγάρου Μαξίμου, κανενός άλλου.

«Περιμένουμε 4 χρόνια τώρα για την έκδοση των 8 πρώην αξιωματικών του στρατού (και άλλων) που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου 2016. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό», έγραψε η Τουρκική Πρεσβεία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!