Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Αντώναρος: Αν μπορούσε η Κεραμέως θα επανέφερε τον ραβδισμό στα σχολεία
[Tribune]: Αντώναρος: Αν μπορούσε η Κεραμέως θα επανέφερε τον ραβδισμό στα σχολεία

[Tribune]: Αντώναρος: Αν μπορούσε η Κεραμέως θα επανέφερε τον ραβδισμό στα σχολεία

O Eυάγγελος Αντώναρος «σφάζει» την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Την κατηγορεί πως κάθε φορά που κάνει δημόσιες δηλώσεις ρίχνει λάδι στη φωτιά.


Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Είναι εξοργιστικό αλλά, αν έτσι είναι το μυαλό σου κι η αντίληψη σου για την κοινωνία, δεν αλλάζεις ούτε σε εκατό χρόνια.

Κάθε φορά που κάνει δημόσια εμφάνιση η Υπουργός Παιδείας πολώνει την κατάσταση και οξύνει τις εντάσεις. Αντί να τις καταπραΰνει — όπως θα έπρεπε να κάνει.

Δεν είναι μόνο η μόνιμα ξυνισμένη – αγουροξυπνημενη έκφραση του προσώπου της ( για την οποία μόνο η φύση φταίει).

Είναι κυρίως τα λόγια που διαλέγει. Είναι οι φράσεις που χτίζει. Είναι οι άμεσες αλλά και έμμεσες απειλές που διατυπώνει.

Είναι η συνεχής παρουσίαση τελεσιγράφων που αποδεικνύονται ατελέσφορα. Αν δεν κάνετε αυτό, θα υποστείτε αυτή η την άλλη συνέπεια. Με ύφος απειλητικό.

Είναι η αντίληψη του σπασίκλα μαθητή που πιστεύει ( ο δύσμοιρος!) ότι ο δικός του κόσμος είναι ο τέλειος. Κι όλοι οι άλλοι πρέπει να προσαρμόζονται.

Αν μπορούσε θα έπαιρνε και τον χάρακα στα χέρια της. Για να επαναφέρει τον σωματικό σωφρονισμό δια του ραβδισμού στα σχολεία. Μη σας ξενίσει.

Το έκανε με την επανεισαγωγή της αναγραφής της διαγραφής στα απολυτήρια — ναι το μέτρο που κρίθηκε ήδη αντισυνταγματικό».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!