Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ο Αντώναρος καταγγέλλει επιστολή «με πρωτοφανές και απειλητικό περιεχόμενο» στον Κούβελα
[Tribune]: Ο Αντώναρος καταγγέλλει επιστολή «με πρωτοφανές και απειλητικό περιεχόμενο» στον Κούβελα

[Tribune]: Ο Αντώναρος καταγγέλλει επιστολή «με πρωτοφανές και απειλητικό περιεχόμενο» στον Κούβελα

Ο Ευάγγελος Αντώναροςείχε γράψει προ ημερών ότι θα υπερασπιστεί τον Δημήτρη Κούβελα . Με ανάρτησή του στο Facebook εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση στον κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, τον οποίο καταγγέλλει ότι απέστειλε επιστολή με πρωτοφανές και απειλητικό περιεχόμενο στον Δημ. Κούβελα. Ο Ευάγγελος Αντώναρος γράφει:

«Πληροφορούμαι από το διαδίκτυο ότι ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ απέστειλε στον καθ. Δημ. Κούβελα επιστολή με πρωτοφανές απειλητικό κι εκβιαστικό περιεχόμενο.

»Θα παρέθετα το εν λόγω κείμενο ακόμη κι αν περιειχε την ένδειξη “εμπιστευτικό” (την οποία δεν έχει) γιατί είναι το αηδέστερο, μέχρι στιγμής, δείγμα προσπάθειας φίμωσης επιστημονικών απόψεων και ευθυγράμμισης με το κυβερνητικό αφήγημα.

»Θέωρώ συνεπώς υποχρέωση μου να θεσω ορισμένα ερωτήματα:

»1. Βάσει ποιας εξουσιοδότησης δίνει οδηγείες σε καθηγητή της Ιατρικής τι να λέει και τι να μη λέει δημοσίως;

»2. Βάσει ποιων ειδικών γνώσεων ο εν λόγω κοσμήτορας, καθηγητής Υγιεινής εξ όσων πληροφορούμαι με ελάχιστες δημοσιεύσεις, τοποθετείται με αυθεντία και δεσμευτικά στο θέμα των εμβολίων υιοθετώντας μάλιστα γνωστή κυβερνητική φρασεολογία όπως “αντιεμβολιστικό κίνημα” (που δεν υπάρχει με τέτοια μορφή!) η “επιστροφή στην κανονικότητα”;

»3. Βάσει ποιας εξουσιοδότησης διατυπώνει την έμμεση αλλά σαφή απειλεί ότι ο Κούβελας “υπονομεύει τη θέση του ως ιατρός, ως ακαδημαϊκός δάσκαλος και ως διευθυντής ακαδημαϊκής…μονάδος;”

»Τέτοια επιστολή, όσο κι αν ψάξει κανείς, δεν θα βρει ούτε στα αρχεία της στραιωτικής χούντας ούτε της χιτλερικής Γερμανίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!