Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση δεν έχει «συναίσθηση» του τι περνάει ο μέσος πολίτης
[Tribune]: Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση δεν έχει «συναίσθηση» του τι περνάει ο μέσος πολίτης

[Tribune]: Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση δεν έχει «συναίσθηση» του τι περνάει ο μέσος πολίτης

Την «βαθύτατη ανησυχία» του για την κατάσταση στη χώρα όσον αφορά την πανδημία κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι πρόκειται για μια «δύσκολη παγκόσμια συνθήκη», ωστόσο επέρριψε στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση την ευθύνη για το «λανθασμένο μοντέλο διαχείρισης» της κρίσης καθώς όπως είπε είναι η «μοναδική χώρα» στην οποία συνεχώς «πανηγυρίζει» η κυβέρνηση, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος βρίσκεται σε «θλίψη και απελπισία».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στο Kontra Channel, τόνισε, επίσης, ότι ο βασικός λόγος που εγκαλεί την κυβέρνηση από την αρχή είναι ότι δεν έχει «συναίσθηση» του τι περνάει ο μέσος πολίτης και διαχειρίζεται την πανδημία «με τρόπο επικοινωνιακό» με «μόνη στόχευση το επίπλαστο και πρόσκαιρο πολιτικό όφελος».

Άσκησε, δε, δριμεία κριτική στην κυβέρνηση όσον αφορά το lockdown, παραπέμποντας στους αριθμούς των κρουσμάτων με τους οποίους ξεκίνησε και τους σημερινούς αριθμούς και των διασωληνωμένων και όσων βρίσκονται σε λίστα αναμονής που είναι πολύ πιο υψηλοί.

Όπως υποστήριξε ο Αλ. Τσίπρας η κυβέρνηση «δεν πέτυχε σε τίποτα», ενώ εξέφρασε την «ανησυχία» του ότι «σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή» έχει χαθεί η «εμπιστοσύνη» του κόσμου όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλά και στους επιστήμονες, επικρίνοντας την κυβέρνηση ότι «έχει χάσει τελείως τον έλεγχο».

Συγκεκριμένα, πρόσαψε στους ιθύνοντες ότι «εργαλειοποιούν» την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και ότι «κρύβουν» τις δικές τους αποφάσεις πίσω από την Επιτροπή, ενώ επανέλαβε το αίτημά του για δημοσιοποίηση των πρακτικών των συνεδριάσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!