Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Αγγελοπούλου: Δε κλήθηκε ποτέ ο Ερντογάν να παραστεί σε επετειακή εκδήλωση της 25ης Μαρτίου 2021
[Tribune]: Αγγελοπούλου: Δε κλήθηκε ποτέ ο Ερντογάν να παραστεί σε επετειακή εκδήλωση της 25ης Μαρτίου 2021

[Tribune]: Αγγελοπούλου: Δε κλήθηκε ποτέ ο Ερντογάν να παραστεί σε επετειακή εκδήλωση της 25ης Μαρτίου 2021

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, αναφέρθηκε στις δράσεις που προετοιμάζονται για το 2021, στις προκλήσεις που θέτει η πανδημία στο έργο της Επιτροπής, ενώ ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε κλήθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν να παραστεί σε επετειακή εκδήλωση της 25ης Μαρτίου 2021 .

Επιπρόσθετα η κυρία Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη μίλησε για την πρόσφατη σύσκεψη που έγινε υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή 114 δημάρχων καθώς και για το βίντεοκλιπ της Επιτροπής για τα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση.

«Σήμερα είναι μια ημέρα μνήμης και περηφάνιας. Η γενιά του ’40 αξίζει κάθε τιμή. Όχι μόνο σήκωσε ανάστημα πολεμώντας για την ελευθερία, αλλά την επόμενη μέρα του πολέμου και του εμφυλίου, μια χώρα γεμάτη χαλάσματα, την έκανε, μέσα σε λίγα χρόνια, να σταθεί ξανά στα πόδια της. Αυτό το ΟΧΙ που είπαν είναι διαχρονικό.

Είναι μια πηγή έμπνευσης για όλους» ανέφερε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Κατηγορηματική ήταν η απάντηση που έδωσε η πρόεδρος της Επιτροπής σε ερώτηση αναφορικά με το εάν εκλήθη ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν να παραστεί σε επετειακή εκδήλωση της 25ης Μαρτίου 2021.

«Οχι δεν ισχύει. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τέτοιες προσκλήσεις ακολουθούν ένα διπλωματικό πρωτόκολλο, τις κάνει η κυβέρνηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!