Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [TravelStyle]: Ο Τάσος Δούσης συμβουλεύει: «Όποιος πάει στις οργανωμένες παραλίες το Σαββατοκύριακο πρέπει να…»

[TravelStyle]: Ο Τάσος Δούσης συμβουλεύει: «Όποιος πάει στις οργανωμένες παραλίες το Σαββατοκύριακο πρέπει να…»

Τι περιμένει όποιον θέλει να πάει για μπάνιο στην θάλασσα αυτό το Σαββατοκύριακο; Ο Τάσος Δούσης προειδοποιεί σχετικά, μέσα από το προφίλ του στο Instagram .

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, μετά την προειδοποίηση για τις τραγικές εξελίξεις στην οικονομία, πήρε θέση για τον καύσωνα που ήδη χτυπάει την χώρα και για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που θα οδηγήσουν εκατομμύρια Έλληνες στις πιο κοντινές παραλίες , μετά και την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τις οργανωμένες πλαζ.

Ο Τάσος Δούσης τονίζει πως θα δούμε κόσμο από τα ξημερώματα στις παραλίες για μια ομπρέλα, αφού θα επιτρέπει ένας άνθρωπος ανά 40 τ.μ. σε οργανωμένες παραλίες.

Δείτε τις συμβουλές του στο video που ακολουθεί!

Για όλες τις εξελίξεις και φυσικά τα πάντα για το ταξίδι κάντε subscribe στο κανάλι του Τάσου Δούση στο youtube

Σκέφτεστε σε ποια παραλία να πάτε; Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες κοντινές παραλίες στην Αττική και τις ερημικές για όσους θέλουν να… απομονωθούν τώρα που ο υδράργυρος σκαρφαλώνει!

Σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ , το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα χτυπήσει κόκκινο, αγγίζοντας τους 40 βαθμούς! Έτσι, εμείς σας βρήκαμε τις καλύτερες κοντινές αλλά και ερημικές (για να τηρήσετε και την κοινωνική αποστασιοποίηση) παραλίες στην Αττική .

Πόρτο Ράφτη

Οι προτάσεις μας για το Πόρτο Ράφτη είναι: Ερωτοσπηλιά, Αγ. Μαρίνα, Άγ. Σπυρίδωνας, Αυλάκι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRAVELSTYLE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!