Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [TravelStyle]: Το “αδικημένο” νησί των Δωδεκανήσων που πρέπει να ανακαλύψεις!

[TravelStyle]: Το “αδικημένο” νησί των Δωδεκανήσων που πρέπει να ανακαλύψεις!

Μακριά από την “τουριστική” λογική, η Λέρος , το νησί της Άρτεµης, της παρθένας φυσικής οµορφιάς και της αρµονίας μπορεί να μην είναι στη λίστα των περισσότερων όταν σκέφτονται διακοπές αλλά θα έπρεπε να μπει!

Μιλάμε για ένα πανέμορφο νησί, έναν επίγειο παράδεισοπου ενδείκνυται για όσους επιθυµούν διαφορετικές εµπειρίες στις διακοπές του και ήσυχες, ξεκούραστες µέρες καθώς το νησί εξασφαλίζει µια αληθινή και αυθεντική περιπέτεια. Γι αυτό άλλωστε όσοι ξέρουν από… καλές διακοπές το επιλέγουν.

Έχοντας αποτινάξει ριζικά από πάνω του το παρελθόν σχετικά µε άσχηµες συνθήκες διαβίωσης των ψυχικά ασθενών που φιλοξενούνταν στο Ίδρυµα του νησιού αλλά και της χρήσης του ως τόπος εξορίας πολιτικών, το νησί της Δωδεκανήσου άλλαξε σελίδα, αν και παραμένει κάπως «αδικηµένο» αφού δεν έχει τη (υψηλή) θέση που θα έπρεπε στις προτιμήσεις των τουριστών.

Γιατί να επισκεφτείτε τη Λέρο

  1. Θεωρείται οικονομικός προορισμός και δε χρειάζεται να δαπανήσετε πολλά χρήματα για να περάσετε καλά.
  2. Από την Αγία Μαρίνα μπορείτε να πάρετε καραβάκια και να βρεθείτε στα νησάκια που υπάρχουν τριγύρω. Θα απολαύσετε όμορφα τοπία και θα πάρετε τον αέρα σας.
  3. Οι λάτρεις των καταδύσεων δε θα ξεκολλούν από το νησί! Έχει ναυάγια αλλά και φυσική ομορφιά που είναι ιδανική για εξερεύνηση.
  4. Αν επισκεφτείτε το νησί τον δεκαπενταύγουστο, τότε μη ξεχάσετε να είστε παρών στο πανηγύρι που διοργανώνουν οι κάτοικοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRAVELSTYLE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!