Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [TravelStyle]: 1.000 δολάρια για μια πτήση στο διάστημα!

[TravelStyle]: 1.000 δολάρια για μια πτήση στο διάστημα!

Πώς θα σας φαινόταν κάνατε ένα…ξεχωριστό ταξίδι; Θα πληρώνατε 1.000 δολάρια για μια πτήση στο διάστημα ; Το καλοκαίρι του 2020 Virgin Galactic στοχεύει να εγκαινιάσει την υπηρεσία διαστημικού τουρισμού κι όσο πλησιάζει αυτή η στιγμή, το ενδιαφέρον του κόσμου για μια θέση στο διαστημόπλοιο έχει εκτοξευθεί.

Μόνο τους τελευταίους δεκατέσσερις μήνες έχουν γίνει σχεδόν 8000 ηλεκτρονικέςκρατήσεις από ανθρώπους που θα πλήρωναν 1.000 δολάρια για μια πτήση στο διάστημα. Η τιμή αφορά μόνο την κράτηση της θέσης στο διαστημόπλοιο. Φυσικά, εκτός από την κράτηση της θέσης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρώσουν και το αντίτιμο για το εισιτήριο.

Η Airbnb ανακοίνωσε το νέο τρόπο να ταξιδέψει κάποιος… μέσα από online εμπειρίες!

Την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία ανακοίνωσε την τελευταία της πρωτοβουλία με τίτλο One Small Step. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να κλείσουν θέση πληρώνοντας 1.000 δολάρια για μια πτήση στο διάστημα, όταν υπάρξουν νέες θέσεις διαθέσιμες.

Η συνεχής ζήτηση θέσεων από όλο τον κόσμο έχει ενθαρρύνει την εταιρεία, που ανήκει στον όμιλο Virgin , να συνεχίσει αυτή την πρωτότυπη πρωτοβουλία. Το One Small Step έχει εκτοξεύσει τις πωλήσεις της εταιρείας. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που έχει ενθουσιάσει χιλιάδες ανθρώπους.

Το περίεργο ξενοδοχείο Χόμπιτ εμπνευσμένο από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί όλες οι λεπτομέρειες για το One Small Step, όπως το κόστος και οι ημερομηνία που θα ξεκινήσουν και πάλι οι πωλήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRAVELSTYLE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!