Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Τεράστια συμμετοχή του κόσμου στο Καρναβάλι Ωραιοκάστρου (ΦΩΤΟ)
[Thestival]: Τεράστια συμμετοχή του κόσμου στο Καρναβάλι Ωραιοκάστρου (ΦΩΤΟ)

[Thestival]: Τεράστια συμμετοχή του κόσμου στο Καρναβάλι Ωραιοκάστρου (ΦΩΤΟ)

Το αστείρευτο κέφι και η τεράστια συμμετοχή του κόσμου έφεραν την επιτυχία στο καρναβάλι του Ωραιοκάστρου, που οργανώθηκε σήμερα σε συνεργασία με το φημισμένο ξανθιώτικο καρναβάλι.

Μια πολυμελής ομάδα καρναβαλιστών από την Ξάνθη άνοιξε την καρναβαλική παρέλαση και τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Ωραιοκάστρου, που άρχισαν λίγο μετά τις 11.30 σήμερα το πρωί.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης ευχαρίστησε από καρδιάς όλον τον κόσμο για τη θέρμη με την οποία αγκαλιάζει τις εκδηλώσεις του δήμου, δεσμευόμενος παράλληλα ότι «εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να θέτουμε τον δήμο Ωραιοκάστρου στο επίκεντρο, διοργανώνοντας εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, όπως ακριβώς αρμόζει στους πολίτες του».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς το καρναβάλι της Ξάνθης, που φέτος συμμετείχε και με αποστολή στο καρναβάλι του Ωραιοκάστρου, απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ηλίας Ζιακούλης.

Αποκριάτικο ξεφάντωμα

Από νωρίς το πρωί μικροί και μεγάλοι συνέρρεαν στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου, όπου είχε δοθεί το ραντεβού για τις ομάδες των καρναβαλιστών που θα συμμετείχαν στο φετινό καρναβάλι.

Στην καρναβαλική παρέλαση, με αφετηρία το δημαρχείο και τερματισμό το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο», κυριάρχησαν οι πρωτότυπες μεταμφιέσεις, το κέφι, η ζωντάνια αλλά και οι πολλές εκπλήξεις τις οποίες επιφύλαξαν οι διοργανωτές στους συμμετέχοντες και στον κόσμο που παρακολουθούσε τις εκδηλώσεις.

Οι ομάδες των καρναβαλιστών που συμμετείχαν στη φετινή παρέλαση έβαλαν τα δυνατά τους, για να εντυπωσιάσουν με τις μεταμφιέσεις τους και να κλέψουν την παράσταση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!