Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Ταξιδεύοντας στη Βενετία by Thessaloniki Walking Tours
[Thestival]: Ταξιδεύοντας στη Βενετία by Thessaloniki Walking Tours

[Thestival]: Ταξιδεύοντας στη Βενετία by Thessaloniki Walking Tours

Διαδικτυακή ξενάγηση στη Βενατία θα πραγματοποιήσει την προσεχή Κυριακή η Thessaloniki Walking Tours.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο να αγαπά τη Βενετία, έγραφε ο Μπρωντέλ.

Πόλη εξωπραγματική και πραγματική, πόλη ασύλληπτη, που έθρεψε τις εμπνεύσεις διανοητών, ποιητών και ζωγράφων και εξακολουθεί να επηρεάζει το φαντασιακό με συναρπαστική της διαδρομή στο χρόνο, τα σκοτεινά κανάλια της και τους μύθους που γέννησε το θείο και δαιμονικό νερό της.

Μαζί θα προσεγγίσουμε την πόλη στην οποία συναντήθηκε ο δυτικός και ανατολικός κόσμος, την πόλη του Αγίου Μάρκου και των Σταυροφοριών, του Βησσαρίωνα και του Μανουτίου, της Αναγέννησης, του Τισιανό και του κολορισμού, των επιδημιών, των καταδικασμένων, την πόλη του σκληρού γκέτο, την πόλη του

Βιβάλντι και του Λα Φενίτσε, την πόλη του Βάγκνερ, την πόλη του Μπάιρον, του Μονέ, του Τόμας Μαν, του Έζρα Πάουντ, του Νίκολας Ρέγκ, της Δάφνης Ντι Μωριέ, την πόλη των ονείρων μας. Από την ίδρυσή της, την ακμή και την παρακμή της μέχρι την πόλη των τουριστών που κατακλύζουν τα σοκάκια της η Βενετία έχει τη δική της αλήθεια και παραμένει ένα διαρκές αίνιγμα, πιστή πάντα στον εαυτό της, παραδομένη πάντα στα πιο βίαια και απλά πάθη της.

Όχημά μας για μια ακόμη φορά η διαδικτυακή πλατφόρμα Zoom στην οποία γίνονται οι e-δράσεις της Thessaloniki Walking Tours και της Athens Walking Stories με τίτλο Rembrandt and the Cat!

Κυριακή 17 Μαΐου
Πλατφόρμα Zoom
Ώρα: 19:00- 21:00
Συμμετοχή: 6 ευρώ
Πληροφορίες /Δηλώσεις συμμετοχής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!