Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Μικρές οάσεις δροσιάς μέσα στην πόλη: Ώρες λειτουργίας και τιμές στις καλύτερες πισίνες της Θεσσαλονίκης
[Thestival]: Μικρές οάσεις δροσιάς μέσα στην πόλη: Ώρες λειτουργίας και τιμές στις καλύτερες πισίνες της Θεσσαλονίκης

[Thestival]: Μικρές οάσεις δροσιάς μέσα στην πόλη: Ώρες λειτουργίας και τιμές στις καλύτερες πισίνες της Θεσσαλονίκης

Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και μέρα με τη μέρα ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Οι παραλίες της Χαλκιδικής και της Πιερίας δεν βρίσκονται πολύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο υπάρχουν μερικές μικρές οάσεις δροσιάς και μέσα στην πόλη, για όσους δεν έχουν την ευκαιρία να τις επισκεφθούν και μένουν εντός των τειχών.

Ξενοδοχεία και pool bars έχουν ήδη ανοίξει τις πισίνες τους και σας περιμένουν να τις επισκεφθείτε.

Αρκετές από τις πισίνες της πόλης δεν έχουν λειτουργήσει ακόμα, ενώ κάποιες πισίνες ξενοδοχείων είναι ανοιχτές μόνο για τους ενοίκους λόγω των πρωτοκόλλων ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα όσες έχουν ανοίξει, για την ασφάλεια και προς αποφυγή συνωστισμού, συνιστούν όλους όσοι επιθυμούν μια βουτιά, να καλέσουν πρώτα για κράτηση.

Το Thestival επέλεξε μερικές από τις καλύτερες πισίνες και σας τις παρουσιάζει:

Aqua Club Spa – Hotel-Nikopolis

Θέλετε να κάνετε μπάνιο στην μεγαλύτερη πισίνα της πόλης (1750τ.μ); Τότε πρέπει να επισκεφθείτε το Aqua Club Spa το Hotel-Nikopolis.

Το ωράριο λειτουργίας για Δευτέρα με Παρασκευή είναι 10:00 -18:30. Για χρήση της εξωτερικής πισίνας η γενική είσοδος είναι: 20€ /άτομο – 30€ /ζευγάρι για παιδιά: 0-2 ετών δωρεάν και 3-12 ετών 15€.

Το Σαββατοκύριακο για τη χρήση εξωτερικής πισίνας, γυμναστηρίου & spa η γενική είσοδος είναι 30€ /άτομο – 50€ /ζευγάρι, για παιδιά 0-2 ετών δωρεάν και 3-12 ετών 15€.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!