Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Η Καβάλα αναγνωρίζει τους “μαχητές της πρώτης γραμμής”: Δωρεάν διακοπές στην πόλη για νοσηλευτές και γιατρούς!
[Thestival]: Η Καβάλα αναγνωρίζει τους “μαχητές της πρώτης γραμμής”: Δωρεάν διακοπές στην πόλη για νοσηλευτές και γιατρούς!

[Thestival]: Η Καβάλα αναγνωρίζει τους “μαχητές της πρώτης γραμμής”: Δωρεάν διακοπές στην πόλη για νοσηλευτές και γιατρούς!

Σε μία διαφορετική κίνηση προς τους νοσηλευτές και τους γιατρούς των νοσοκομείων αναφοράς οι οποίοι ανέδειξαν την Ελλάδα ως την πλέον ασφαλή επιλογή για τουρισμό φέτος το καλοκαίρι προχωρά ο Δήμος Καβάλας σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων της πόλης, δίνοντας τη δυνατότητα στους νοσηλευτές και τους γιατρούς να πραγματοποιήσουν δωρεάν τις διακοπές τους για φέτος σε ένα από τα ξενοδοχεία της πόλης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το kavalapost.gr, ο Δήμος και η Ένωση Ξενοδόχων Καβάλας προσφέρουν 100 πακέτα τεσσάρων διανυκτερεύσεων σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό, για την περίοδο από 10 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2510231011.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!