Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Δήμος Νάουσας: Στηρίζει με “δώρο γέννας- baby box” τις οικογένειες δημοτών που απέκτησαν παιδί
[Thestival]: Δήμος Νάουσας: Στηρίζει με “δώρο γέννας- baby box” τις οικογένειες δημοτών που απέκτησαν παιδί

[Thestival]: Δήμος Νάουσας: Στηρίζει με “δώρο γέννας- baby box” τις οικογένειες δημοτών που απέκτησαν παιδί

Την παράδοση των πρώτων παρκοκρέβατων σε δημότες που απέκτησαν παιδί, προχώρησε σήμερα ο Δήμος Νάουσας.

Για την δράση «δώρο γέννας -babybox» που στοχεύει στην στήριξη οικογενειών που αποκτούν παιδί, ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας δήλωσε:

«Από τα πρώτα τους βήματα τα παιδιά μας θα μας έχουν δίπλα τους να τους προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον. Και όσο για τους γονείς, να ξέρουν ότι το δώρο γέννας είναι μια συμβολική κίνηση που μπορούμε να κάνουμε για να χαρούμε μαζί τους τις πιο τρυφερές τους στιγμές. Να είναι τυχερά και δυνατά τα παιδιά μας».

Τα κρεβατάκια παραδόθηκαν στους γονείς των βρεφών από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Δώρα Μπαλτατζίδου, η οποία τόνισε ότι η δημοτική αρχή έχει την πρόθεση να καθιερώσει και να ενισχύσει το “δώρο γέννας- baby box”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Νάουσας προμηθεύτηκε πρόσφατα τα πρώτα 15 κρεβατάκια μωρών έπειτα από χορηγία της κ. Χριστίνας Ρούσσου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου Νάουσας 23323 50300.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!