Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Βεράτι: «Νιώθω ότι έχω να παίξω ποδόσφαιρο ένα χρόνο»
[Sport-FM]: Βεράτι: «Νιώθω ότι έχω να παίξω ποδόσφαιρο ένα χρόνο»

[Sport-FM]: Βεράτι: «Νιώθω ότι έχω να παίξω ποδόσφαιρο ένα χρόνο»

Ο Μάρκο Βεράτι μίλησε για την αποχή από το ποδόσφαιρο και τα όσα συμβαίνουν σε Γαλλία και Ιταλία λόγω της πανδημίας.

Για την αποχή από το ποδόσφαιρο, την επικοινωνία με τους συμπαίκτες του μέσω των social media αλλά και τα όσα συμβαίνουν σε Γαλλία και Ιταλία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μίλησε ο Μάρκο Βεράτι.
«Είμαι καλά, όλα είναι μια χαρά. Η απαγόρευση είναι δύσκολη για τον καθένα. Πρέπει να βλέπουμε την θετική πλευρά των πραγμάτων, να διασκεδάζουμε περισσότερο με την οικογένειά μας. Προσπαθώ να κάνω πράγματα που προηγουμένως δεν έκανα τόσο πολύ. Γυμνάζομαι καθημερινά και δεν σκέφτομαι να κάνω λιγότερες ασκήσεις από ότι έκανα πριν (σσ. γέλια). Με τα παιχνίδια δεν υπήρχε μεγάλο χρονικό διάστημα για προπονήσεις, ούτε προλάβαιναν να σου περάσουν κάποιοι πόνοι αν είχες», ανέφερε αρχικά.
«Μιλάμε αρκετά, δίνουμε ραντεβού με τα παιδιά, ακούμε τα νέα τους. Μου λείπουν αρκετά όπως είναι λογικό. Είμαστε κάθε μέρα μαζί, είναι μια ρουτίνα αυτό, αλλά είναι κάτι το ξεχωριστό αφού οι προπονήσεις κάθε ημέρα είναι και διαφορετικές. Μου λείπουν αρκετά όλα αυτά. Έχω άγχος για αρκετά πράγματα. Θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο μπροστά στον κόσμο. Νιώθω ότι έχω να παίξω ποδόσφαιρο ένα χρόνο με τον κόσμο στο γήπεδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!