Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Στο πλευρό της Κελεσίδου για τον ΣΕΓΑΣ ο Βούρος
[Sport-FM]: Στο πλευρό της Κελεσίδου για τον ΣΕΓΑΣ ο Βούρος

[Sport-FM]: Στο πλευρό της Κελεσίδου για τον ΣΕΓΑΣ ο Βούρος

Ο Γιάννης Βούρος κατεβαίνει στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ με την Τασούλα Κελεσίδου.

Υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές του ΣΕΓΑΣ, στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου, θα είναι ο Γιάννης Βούρος. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο νυν δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:
«Ήρθε η ώρα, οι υγιείς δυνάμεις του αθλητισμού να συσπειρωθούν γύρω από την παρουσία της Τασούλας Κελεσίδου ως υποψηφίας Προέδρου του ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους με μία ουσιαστική, δυναμική ανάπτυξη που αρμόζει σε έναν τόπο γεννήτορα της άθλησης.
Σε ένα τέτοιο κάλεσμα δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος και δηλώνω υποψήφιος για το ΔΣ για την Αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού, καθώς αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να συνυπάρξω με προσωπικότητες που έχουν καταξιωθεί στο χώρο του αθλητισμού κι έχουν καταγράψει τη δική τους λαμπρή διαδρομή»
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Γιάννης Βούρος είναι ιδιαίτερα γνωστός σε όλους για την πολυδιάσταση και λαμπρή καλλιτεχνική του διαδρομή, καθώς αποτελεί έναν από τους πλέον διακεκριμένους Έλληνες ηθοποιούς. Γέννημα-θρέμα της Νέας Φιλαδέλφειας, υπήρξε αθλητής στίβου της ΑΕΚ στα αγωνίσματα ημιαντοχής (800μ.-1500μ.), ενώ ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών για την σωτηρία της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ (2012). Αριστούχος της φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος δημοσιογραφίας-δημοσιολογίας και απόφοιτος της ανώτερης σχολής δραματικής τέχνης του Εθνικού Θεάτρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!