Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Στις National κατηγορίες πινγκ πονγκ της Γαλλίας και φέτος οι περισσότεροι Έλληνες «ξενιτεμένοι»
[Sport-FM]: Στις National κατηγορίες πινγκ πονγκ της Γαλλίας και φέτος οι περισσότεροι Έλληνες «ξενιτεμένοι»

[Sport-FM]: Στις National κατηγορίες πινγκ πονγκ της Γαλλίας και φέτος οι περισσότεροι Έλληνες «ξενιτεμένοι»

Πολλές ακόμη συμφωνίες Ελλήνων πρωταθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης με ομάδες του εξωτερικού για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 έγιναν γνωστές τις τελευταίες ημέρες.

Μπορεί οι επιδράσεις του κορωνοϊού να συνεχίζονται σε διάφορα επίπεδα, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει το αμφίδρομο ενδιαφέρον για συνεργασίες και από την πλευρά των ξένων συλλόγων και από την πλευρά των Ελλήνων πρώην ή νυν διεθνών. Υπάρχουν περιπτώσεις, μάλιστα, όπου αθλητές έκλεισαν συνεργασία με πάνω από έναν σύλλογο!
Οι περισσότεροι «λεγεωνάριοι» θα βρεθούν πάλι στις National κατηγορίες της Γαλλίας, δηλαδή από την τρίτη εθνική κατηγορία και κάτω. Επίσης, συναντάμε μία συμφωνία με ομάδα αντίστοιχων κατηγοριών στη Γερμανία, διατηρείται μία συνεργασία με ομάδα πρώτης κατηγορίας της Σουηδίας, έμπειρος διεθνής μας θα εμφανιστεί σε πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Σερβίας, της Ιταλίας και της Σουηδίας, ενώ αρκετά παιδιά θ’ αγωνιστούν ξανά σε ομάδες της Κύπρου.
Θυμίζουμε ότι μέλη των Εθνικών μας ομάδων ανδρών-γυναικών έχουν από καιρό υπογράψει σε Πολωνία, Βέλγιο, Ιταλία, Γερμανία, Τσεχία, αλλά και Ιαπωνία. Στην πορεία πιθανότατα θα γίνουν γνωστές κι άλλες μεταγραφές στο εξωτερικό.
Η Γεωργία Ζαβιτσάνου έχει συμφωνήσει με δύο ξένες ομάδες (διατηρώντας το δικαίωμα να παίζει και στην Ελλάδα). Ωστόσο, το κατά πόσο θ’ ανταποκριθεί στις αγωνιστικές τους δραστηριότητες θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα στις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Bath της Αγγλίας (είναι πάνω στην Κλινική Ψυχολογία), όπως κι από τους περιορισμούς των Άγγλων σχετικά με τα αεροπορικά ταξίδια.
Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών παραμένει στη Μελαρένερτζι, η οποία αγωνίζεται στη Σούπερ κατηγορία της Σουηδίας και είναι άλλη μια χρονιά και στη γαλλική Σεν Πιερ 2 για να τη βοηθήσει στις National 1 και 2 (στις γυναίκες σημειωτέον, οι Γάλλοι δεν έχουν πια Pro B, δηλαδή δεύτερη εθνική κατηγορία).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!