Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Στην τελική ευθεία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ανδρών-γυναικών
[Sport-FM]: Στην τελική ευθεία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ανδρών-γυναικών

[Sport-FM]: Στην τελική ευθεία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ανδρών-γυναικών

Στη συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια εποχή, μαζί με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έρχεται και φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η σημαντικότερη διοργάνωση στο πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα γίνει αυτό το σαββατοκύριακο, 29 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου στα Χανιά. Είναι η δεύτερη χρονιά στη σειρά που φιλοξενείται στην υπέροχη πόλη της Κρήτης και ο τόπος διεξαγωγής είναι το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού.
Αναμένονται περίπου 70 αθλητές και αθλήτριες από σωματεία όλης της χώρας και θ’ αναμετρηθούν στα αγωνίσματα του απλού και του διπλού σε άνδρες και γυναίκες.
Η ομοσπονδία και ο τοπικός Όμιλος Αντισφαίρισηςαπό την πλευρά των διοργανωτών, και οι αθλητές ως πρωταγωνιστές από την άλλη, είναι στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους με τους φίλους του Ολυμπιακού αθλήματος να περιμένουν και φέτος δυνατές αναμετρήσεις, θέαμα και συγκινήσεις.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξάγεται και φέτος στη μνήμη του Δάμωνα Δαμιανίδη, επί σειρά ετών μέλους της διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και εφόρου του Πέρα Αθηνών.
Μετά τις προκριματικές φάσεις, που είχαν γίνει για την Αττική, τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θράκη, τη Δυτική Ελλάδα και τις Χίο-Μυτιλήνη, προέκυψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες, που συμπληρώνουν το φαβορί για την τελική φάση. Απευθείας προκρίθηκαν οι οκτώ πρώτοι αθλητές και οι έξι πρώτες αθλήτριες από τον πίνακα αξιολόγησης του Δεκεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!