Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Σορεντίνο: «Πρέπει να μείνουμε σπίτι, αν συνεχιστεί αυτό δεν θα υπάρξει καλοκαίρι να απολαύσουμε»
[Sport-FM]: Σορεντίνο: «Πρέπει να μείνουμε σπίτι, αν συνεχιστεί αυτό δεν θα υπάρξει καλοκαίρι να απολαύσουμε»

[Sport-FM]: Σορεντίνο: «Πρέπει να μείνουμε σπίτι, αν συνεχιστεί αυτό δεν θα υπάρξει καλοκαίρι να απολαύσουμε»

Ο Στέφανο Σορεντίνο έκανε έκκληση στους Ιταλούς να παραμείνουν στα σπίτια τους και να βοηθήσουν στο να σταματήσει η έξαρση του κορωνοϊού…

Συνέντευξη σε ιταλική εφημερίδα παραχώρησε ο Στέφανο Σορεντίνο με τον 40χρονο άλλοτε τερματοφύλακα της ΑΕΚ να ζητάει από τους συμπατριώτες του να ακολουθήσουν τις οδηγίες των γιατρών και να βοηθήσουν όπως μπορούν κι αυτοί στη «μάχη» με τον κορωνοϊό.
«Έχουμε κλειδωθεί στο σπίτι για δύο εβδομάδες. Βγήκα μόνο μερικές φορές για ψώνια. Έχω έρθει σε επαφή με το σχολείο μετά από τόσα χρόνια χάρη στις κόρες μου Και έπειτα υπάρχουν πολλά άλλα μικρά πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις στην καθημερινή ζωή. Ακόμα και εδώ στο Τορίνο, οι άνθρωποι ίσως δεν έχουν ακόμη καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης», είπε αρχικά ο Σορεντίνο.
Και πρόσθεσε: «Δεν μας ζητούν τίποτα, απλώς να μείνουμε στο σπίτι. Είναι ένα τεράστιο τεστ, πρέπει να έχουμε σεβασμό για εκείνους που χάνουν τόσους πολλούς αγαπημένους αυτές τις μέρες. Όλοι θέλουμε να τελειώσει σύντομα. Χρειάζεται μόνο αυτό: να μείνουμε στο σπίτι. Εάν αυτό συνεχιστεί, δεν θα υπάρξει καλοκαίρι για να απολαύσουμε. Πρέπει να παραμείνουμε ακόμα στα σπίτια μας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!