Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Η πρόταση του Πέδρο Μαρτίνς για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου (video)
[Sport-FM]: Η πρόταση του Πέδρο Μαρτίνς για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου (video)

[Sport-FM]: Η πρόταση του Πέδρο Μαρτίνς για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου (video)

Διαβάστε τι ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στην ομιλία του σε συνέδριο του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» με τίτλο «Μέρες ποδοσφαίρου – Αθλητισμός: Παιδί και ποδόσφαιρο».

Την άποψή τού για την ανάπτυξη των ακαδημιών του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέδριο του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» με τίτλο «Μέρες Ποδοσφαίρου – Αθλητισμός: Παιδί και ποδόσφαιρο».
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε την σύγκριση με το πορτογαλικό ποδόσφαιρο και την τακτική που ακολουθεί η χώρα του στο ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών στην χώρα προτείνοντας ότι θα πρέπει να υπάρξουν περισσότερες διοργανώσεις για να μπορέσουν σε αυτές οι ομάδες των ακαδημιών των ομάδων και κατ’ επέκταση και τους παίκτες που θα αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπειρία.
«Στην Ελλάδα το σύστημα οργάνωσης των ακαδημιών είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με την Πορτογαλία. Έχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Μία από αυτές είναι η μεθοδολογία. Όμως θα μιλήσω για το μεγάλο κενό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Είναι η έλλειψη διοργανώσεων. Δεν υπάρχουν αρκετοί αγώνες. Τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες χρειάζονται αγώνες για να ωριμάσουν και να εξοικειώνονται με την καθημερινότητα ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Πρέπει να διοργανώνονται πολλοί περισσότεροι αγώνες, ειδικά από τις ηλικίας 14 και άνω. Να υπάρχει ένα πρωτάθλημα, ένας στόχος, ένα έπαθλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!