Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Sport-FM]: Πρόταση για τη διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις στη Λαμία
[Sport-FM]: Πρόταση για τη διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις στη Λαμία

[Sport-FM]: Πρόταση για τη διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις στη Λαμία

Πρόταση να διεξαχθεί το Ράλλυ Ακρόπολις στη Λαμία κατέθεσε ο Περιφερειάρχης, Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη σε συνάντηση που είχαν, στην οποία παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιος Καραΐσκος.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού:
Με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό και τον Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η υποβολή πρότασης, εκ μέρους του Περιφερειάρχη, για τη φιλοξενία του Ράλλυ Ακρόπολις στη Στερεά Ελλάδα με βάση την πόλη της Λαμίας.
Στον κ. Αυγενάκη κατατέθηκε ολοκληρωμένη μελέτη – φάκελος υποψηφιότητας για τη φιλοξενία και διεξαγωγή του κορυφαίου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC), που θα φιλοξενήσει η χώρα μας από 9-12 Σεπτεμβρίου 2021, μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, όπως ανακοινώθηκε επισήμως την περασμένη Παρασκευή.
Ο κ. Σπανός συνεχάρη τον Υφυπουργό για τη μεγάλη επιτυχία της επιστροφής του Ράλλυ Ακρόπολις στο πρόγραμμα του WRC και τόνισε πως η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διαθέτει το δυναμικό και την τεχνογνωσία για την φιλοξενία του αγώνα.
Ο κ. Αυγενάκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη σημαντική δουλειά και την προετοιμασία στην οποία έχουν προβεί και επισήμανε ότι οι διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας είναι ξεχωριστές και έχουν γράψει μεγάλη ιστορία στο Ράλλυ Ακρόπολις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!