Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Παπαπέτρου: «Μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη να είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού»
[Sport-FM]: Παπαπέτρου: «Μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη να είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού»

[Sport-FM]: Παπαπέτρου: «Μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη να είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τις αυξημένες αρμοδιότητές του στο νέο Παναθηναϊκό και το προφίλ της ομάδας που χτίζεται.

Μια σκληροτράχηλη ομάδα, που θα ξεκινά από την άμυνα, περιμένει ο Ιωάννης Παπαπέτρου να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν.
«Θα είμαστε μια πολύ αθλητική ομάδα. Έχουμε πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να βγάζουμε φουλ ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Η ταυτότητα της ομάδας μας ξεκινάει από την άμυνα. Έχουμε παίκτες σκληρούς, έχουμε παίκτες που ξέρουν να υπηρετούν αυτό το πλάνο. Και το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν πολύ στο κλίμα ενότητας στην ομάδα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό», τόνισε.
Όσο για το ρόλο του ως αρχηγός της ομάδας; «Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε πως όλοι έχουν τον ρόλο τους. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Μπορεί κάποιες φορές να επικεντρωνόμαστε σε έναν παίκτη ξεχωριστά αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Ακόμα και ο 15ος και 16ος παίκτης μπορεί να έχουν μεγάλη σημασία μέσα στην ομάδα. Συζητούσαμε για τον Δίπλαρο ο οποίος είναι εξαιρετικός στις προπονήσεις και η παραμονή του μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική. Ο ρόλος του αρχηγού είναι πολύ σημαντικός. Του… άτυπου υπαρχηγού εξίσου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!