Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Παπανικολάου: «Υπό προϋποθέσεις σωστή η απόφαση για Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών»
[Sport-FM]: Παπανικολάου: «Υπό προϋποθέσεις σωστή η απόφαση για Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών»

[Sport-FM]: Παπανικολάου: «Υπό προϋποθέσεις σωστή η απόφαση για Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών»

Σωστή απόφαση, αλλά υπό δύο σημαντικές προϋποθέσεις χαρακτήρισε την απόφαση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και των προπονήσεων στην Α2 Ανδρών ο Άγγελος Παπανικολάου. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει επιχορήγηση των σωματείων, αλλά και τη δημιουργία μιας πλατφόρμας με την οποία οι αθλητές, προπονητές, διαιτητές θα κληθούν να υποβληθούν, δίχως οικονομική επιβάρυνση, στο απαραίτητο τεστ Covid 19.
Αναλυτικά η δήλωση του Άγγελου Παπανικολάου:
«Η απόφαση της Πολιτείας για την επανεκκίνηση των αθλημάτων και δη του Μπάσκετ, βρίσκεται προς την σωστή κατεύθυνση. Κρίνεται ως απόλυτα θετικό βήμα η επανέναρξη προπονήσεων και πρωταθλημάτων, εν τούτοις, είναι σημαντικό να συνδυαστεί με δύο βασικές προϋποθέσεις:
1. Την οικονομική ενίσχυση των συλλόγων, που βρίσκονται σε «ασφυξία» λόγω της πολύμηνης διακοπής των πρωταθλημάτων. Η ΓΓΑ οφείλει να εγκύψει άμεσα στο ζήτημα, προχωρώντας με γοργά βήματα στην επιχορήγηση αυτών, όπως άλλωστε συνέβη με όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Οι αθλητές, προπονητές, διαιτητές, άλλωστε, συμπεριλήφθηκαν στις κοινωνικές ομάδες που δεν έλαβαν ούτε ευρώ κατά τη διάρκεια αναστολής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Ως εκ τούτου, οι διοικήσεις των συλλόγων δεν δύναται να επωμιστούν ένα τόσο μεγάλο οικονομικό βάρος.
2. Τη δημιουργία και λειτουργία της αθλητικής πλατφόρμας «Sport.testing», πρόταση την οποία έχω καταθέσει εξ αρχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!