Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Η παγκόσμια ομοσπονδία πινγκ πονγκ παρουσιάζει το καινούργιο format των τουρνουά Νέων
[Sport-FM]: Η παγκόσμια ομοσπονδία πινγκ πονγκ παρουσιάζει το καινούργιο format των τουρνουά Νέων

[Sport-FM]: Η παγκόσμια ομοσπονδία πινγκ πονγκ παρουσιάζει το καινούργιο format των τουρνουά Νέων

Σε νέα εποχή μπαίνουν τα διεθνή τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τις μικρές ηλικίες.

Το World Table Tennis, ο φορέας που δημιούργησε πέρυσι η παγκόσμια ομοσπονδία, προκειμένου μέσα από διάφορες δράσεις ν’ αυξήσει ακόμη περισσότερο την απήχηση του αθλήματος στην αγορά και στον κόσμο, παρουσιάζει το πλάνο για τα τουρνουά νέων του 2021 και αποκαλύπτει αλλαγές.
Υπογραμμίζει ότι καταργείται το World Junior Circuit και αντικαθίσταται από τη σειρά WTT Youth, η οποία είναι να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2021, εφόσον βέβαια το επιτρέψουν τότε οι συνθήκες με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Οι ηλικιακές κατηγορίες θ’ αρχίζουν από παιδιά έως 11 ετών, όλα τα ματς θα λήγουν με το σύστημα του καλύτερου των πέντε σετ, ενώ παραλείπονται τα αγωνίσματα του ομαδικού και του διπλού μικτού.
Επίσης, σε πιθανό συνδυασμό events για διάφορες ηλικίες οι πιο μικροί αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν σε λίγο μεγαλύτερες κατηγορίες. Η νέα δομή θα χωριστεί σε δύο επίπεδα: Το WTT Youth Contenders (διαγωνιζόμενοι) και το WTT Youth Star Contenders «και ευθυγραμμίζει το WTT Youth Series με το WTT Series για να δημιουργήσει ένα σύνολο αθλητικών αγώνων».
Το WTT φιλοδοξεί για την πραγματοποίηση έως και 30 τέτοιων Οπεν σε διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ τονίζει ότι θα μειώσει τα έξοδα για τις πόλεις που θα ενδιαφερθούν να τα διοργανώσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!