Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: «Ο Ολυμπιακός δεν δίνει ένα εκατομμύριο συμβόλαιο στον Γουίλσον Εντουάρντο. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί»

[Sport-FM]: «Ο Ολυμπιακός δεν δίνει ένα εκατομμύριο συμβόλαιο στον Γουίλσον Εντουάρντο. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί»

Δημοσίευμα της πορτογαλικής, O Jogo, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για τον άσο της Μπράγκα.

Για την απόκτηση του Γουίλσον Εντουάρντο ενδιαφέρεται τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας, Ο Jogo.
Σε αυτό γίνεται μεγάλη αναφορά στο συμβόλαιο το οποίο θέλει ο παίκτης με τον μεν Ολυμπιακό, να μπορεί αλλά να μην θέλει να του δώσει συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου, ενώ τον δε ΠΑΟΚ να θέλει αλλά να μην μπορεί να φτάσει την προσφορά του σε αυτό το επίπεδο.
Ο Γουίλσον Εντουάρντο αγωνίζεται στη Μπράγκα και το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του, άρα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες για να υπογράψει. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν ενδιαφερθεί με τον 29χρονο άσο όμως να θέλει να υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο, καθώς θεωρεί ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που του δίδεται για κάτι τέτοιο.
«Ο Γουίλσον ζητά ένα εκατομμύριο τον χρόνο. Ο ένας δεν θέλει να το δώσει, ο άλλος δεν μπορεί», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων.
«Ο Γουίλσον Εντουάρντο ζητά μισθό περίπου ένα εκατομμύριο τον χρόνο, μια επιθυμία μέχρι τώρα καμία ομάδα δεν θέλει να ικανοποιήσει, ούτε και οι δύο ελληνικές οι οποίες έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους αντιπροσώπους του παίκτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!