Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Μέσα στον Μαΐο ξεκινούν προπονήσεις στη Volley League

[Sport-FM]: Μέσα στον Μαΐο ξεκινούν προπονήσεις στη Volley League

Με σημερινή της ανακοίνωση, η ΕΣΑΠ ενημέρωσε ότι η επιστροφή των ομάδων της Volley League στα γήπεδα θα γίνει εντός του τρέχοντος μήνα, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα για τον κορωνοϊό.

Τις κινήσεις αλλά και το πλάνο της, το οποίο περιλαμβάνει επιστροφή στην καθημερινότητα των προπονήσεων για όλες τις ομάδες εντός του Μαΐου, έκανε γνωστά σήμερα μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Volley League.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος:

»Ολοκληρώθηκαν οι τηλεδιασκέψεις που είχε ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος με την αθλητική ηγεσία και τους φορείς του ελληνικού βόλεϊ για το μέλλον του πρωταθλήματος Volley League της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.
Το πρωί της Τρίτης 5 Μαΐου 2020 είχε τηλεδιάσκεψη με το προεδρείο του Π.Α.Σ.Α.Π. όπου ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητών Παναγιώτης Πελεκούδας διατύπωσε την πρόθεση να εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια για ολοκλήρωση της σεζόν εντός του αγωνιστικού χώρου.
Το βράδυ της Τρίτης 5/5 ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο και τα μέλη της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. που είναι και μέλη του Ε.Ο.Δ.Υ. και συζητήθηκαν οι προοπτικές της έναρξης της αγωνιστική προετοιμασίας των αθλητών.
Θέληση και σχεδιασμός της Γ.Γ.Α. – εάν και εφόσον υπάρχουν τα σημερινά δεδομένα στον αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού – είναι να ξεκινήσει στα γυμναστήρια η προετοιμασία των επαγγελματικών ομάδων εντός του Μαΐου για προπονήσεις και ασκήσεις φυσικής κατάστασης των αθλητών που αγωνίζονται στις ομάδες της Volley League.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!