Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Ματαιώνεται ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας
[Sport-FM]: Ματαιώνεται ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας

[Sport-FM]: Ματαιώνεται ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας

Μετά την απόφαση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ να απαγορέψει αγώνες δρόμου με 100 συμμετέχοντες και εργαζόμενους στο σύνολο σταδίου, ο ΣΕΓΑΣ ματαίωσε τον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσαν την Πέμπτη τη ματαίωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας στις 20 του μήνα.
Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας θα διεξαγόταν με τη σύμφωνη γνώμη και σχετική έγγραφη άδεια τόσο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, όσο και της Περιφέρειας Αττικής, εφόσον το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει εκπονήσει ο ΣΕΓΑΣ και είχε εγκριθεί από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ παρέμενε σε ισχύ.
Οι διοργανωτές και συνδιοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Αθήνας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συνέβαλαν στην άριστη προετοιμασία της διοργάνωσης.
Οι δρομείς που είχαν εγγραφεί να συμμετάσχουν στη διοργάνωση θα λάβουν μέσα στην εβδομάδα ενημέρωση αναφορικά με τη δυνατότητα μεταφοράς της εγγραφής τους στη διοργάνωση του 2021 ή την οριστική ακύρωσή της και την επιστροφή του ποσού της συνδρομής συμμετοχής τους.
.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!