Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Μαρτίνς: «Μεταγραφή, αν υπάρξει αποχώρηση από τον Ολυμπιακό»
[Sport-FM]: Μαρτίνς: «Μεταγραφή, αν υπάρξει αποχώρηση από τον Ολυμπιακό»

[Sport-FM]: Μαρτίνς: «Μεταγραφή, αν υπάρξει αποχώρηση από τον Ολυμπιακό»

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως άφησε παράθυρο για μεταγραφή μόνο αν υπάρξει αποχώρηση παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Αχρείαστη φαίνεται πως θεωρεί ο Πέδρο Μαρτίνς οποιαδήποτε προσθήκη τον Ιανουάριο, εκτός κι αν προκύψει κάποιο κενό από αποχώρηση παίκτη. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ήταν σαφής μιλώντας στη Nova για:
-την πιθανότητα μεταγραφής ή πώλησης: «Η αγορά είναι ανοιχτή και όλα μπορούν να συμβούν. Δεν μας αρέσει να έχουμε παίκτες που δεν θα παίζουν. Αν υπάρχει αποχώρηση παίκτη του κορμού μας, σίγουρα θα χρειαστεί να καλυφθεί το κενό. Στην αγορά όλα μπορούν να συμβούν. Εξαρτάται από τον πρόεδρο και την διοίκηση, πώς θα αποφασίσουν να κινηθούν σε προτάσεις για παίκτες μας».
-το καλό ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός: «Αυτό που ζητάμε τον Ολυμπιακό είναι πάντα να κερδίζει. Ο πρωταρχικός στόχος είναι αυτός. Πάντα θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και οι αριθμοί δείχνουν ότι το κάνουμε καλά. Κάποιες φορές δεν το κάνουμε τόσο καλά, αλλά πάντα προσπαθούμε να είμαστε στο ύψος των περιστάσεων».
-τη διαφορά που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και δεν θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι κάτι έχει τελειώσει. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει κατακτηθεί και θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί μέχρι το τέλος, γιατί πολλοί αντίπαλοί μας θα θελήσουν να πάνε καλύτερα από ό,τι μέχρι τώρα».
-την κατάσταση του Χασάν: «Συμπλήρωσε μια εβδομάδα προπονήσεων, αλλά μετά από ενάμιση μήνα απουσίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!