Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Καθοριστική αυτή η εβδομάδα για την παρουσία φιλάθλων στο Final-8 του BCL
[Sport-FM]: Καθοριστική αυτή η εβδομάδα για την παρουσία φιλάθλων στο Final-8 του BCL

[Sport-FM]: Καθοριστική αυτή η εβδομάδα για την παρουσία φιλάθλων στο Final-8 του BCL

Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν το Final-8 του Basketball Champions League θα διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Καθοριστική αναμένεται να είναι αυτή η εβδομάδα για το ζήτημα της παρουσίας των φιλάθλων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο Final-8 του Basketball Champions League.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τις υγειονομικές Αρχές και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, για το εν λόγω θέμα και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να παρθεί οριστική απόφαση.
Οι ιθύνοντες της Ένωσης αισιοδοξούν πως θα δουν… πράσινο φως από την κυβέρνηση και ότι θα επιτραπεί τελικά η παρουσία φιλάθλων στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
Η αισιοδοξία αυτή πηγάζει από το γεγονός πως έχουν καταστρώσει ένα οργανωμένο πλάνο για να βρεθούν θεατές -αλλά και οι ομάδες- στο γήπεδο. Μάλιστα, ο Μάκης Αγγελόπουλος σκοπεύει να φέρει από το Χονγκ Κονγκ ειδικές καμπίνες απολύμανσης, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να σκοτώσουν ιούς και βακτήρια εξ αποστάσεως, ενώ θα τοποθετηθούν στις εισόδους των θυρών.
Εφόσον όλα εξελιχθούν ικανοποιητικά και ο κ. Χαρδαλιάς δώσει το τελικό ΟΚ, τότε πρέπει να ξεκαθαριστεί και το ποσοστό παρουσίας των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ, που αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 30%-35% (5.500 περίπου θεατές).
Τέλος, να σημειωθεί ότι υπάρχει σκέψη να μην επιτραπεί τελικά η παρουσία φίλων από τις υπόλοιπες 7 ομάδες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, αφού στις χώρες τους (π.χ. Ισπανία, Ισραήλ) η πανδημία του κορωνοϊού βρίσκεται σε έξαρση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!