Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Καραμπέτσος: «Οι αθλητές και οι αθλήτριες αποτελούν την πιο δυνατή και υγιή φωνή μέσα στην πανδημία»
[Sport-FM]: Καραμπέτσος: «Οι αθλητές και οι αθλήτριες αποτελούν την πιο δυνατή και υγιή φωνή μέσα στην πανδημία»

[Sport-FM]: Καραμπέτσος: «Οι αθλητές και οι αθλήτριες αποτελούν την πιο δυνατή και υγιή φωνή μέσα στην πανδημία»

Με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, προέβη στη παρακάτω δήλωση:
«Τρεις μήνες και τρεις ημέρες μέσα στην καραντίνα και παρότι η πανδημία του covid-19 βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, η Volley League γυναικών επιστρέφει στην ενεργό δράση.
Το ελληνικό βόλεϊ είναι το μοναδικό άθλημα που άνοιξε οργανωμένα και με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα τα κορυφαία πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών.
Την επανεκκίνηση την υποστήριξε, την διεκδίκησε και την πέτυχε σύσσωμη η κοινότητα του Ελληνικού βόλεϊ, κατόπιν και της ομόφωνης επιθυμίας των σωματείων, όταν όλος ο υπόλοιπος ερασιτεχνικός αθλητισμός παραμένει κλειστός. Αυτή ήταν μία νίκη πρώτα κατά της πανδημίας και μετά κατά όσων υποστήριζαν πως το άθλημα μας θα είναι εστία μόλυνσης. Αποδείχτηκε πως ισχύει ακριβώς το αντίθετο.
Με τη συμπαράσταση του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του ΓΓΑ Γιώργου Μαυρωτά και του υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά, υποστηρίξαμε από την πρώτη στιγμή πως οι οργανωμένες δομές των πρωταθλημάτων μας αλλά και οι δεσμεύσεις των παραγόντων, των αθλητριών και των αθλητών αποτελούν την πιο δυνατή και υγιή φωνή μέσα στην πανδημία.
Το αποτέλεσμα στη Volley League ανδρών μας δικαιώνει και το ίδιο ελπίζουμε να συμβεί και στην Volley League γυναικών.
Ο μεγάλος αντίπαλος είναι μόνο ο covid-19 και οι μεταλλάξεις του και όσο η πανδημία βάζει τους δικούς της κανόνες, πρωταθλητές θα είναι όλοι όσοι βρίσκονται στο στίβο της μάχης, όσοι καταφέρνουν να μείνουν υγιείς, όσοι διατηρούν τη ψυχραιμία και την ψυχολογία τους, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!