Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Καμπερίδης: «Καλύτερο το Περιστέρι. Δεν νομίζω να κάνουμε προσθήκη»
[Sport-FM]: Καμπερίδης: «Καλύτερο το Περιστέρι. Δεν νομίζω να κάνουμε προσθήκη»

[Sport-FM]: Καμπερίδης: «Καλύτερο το Περιστέρι. Δεν νομίζω να κάνουμε προσθήκη»

Την ανωτερότητα του Περιστερίου αναγνώρισε ο Σάββας Καμπερίδης μετά την ήττα του Άρη.

Απογοητευμένος με την εικόνα του Άρη στην ήττα (84-71) από το Περιστέρι, ήταν ο Σάββας Καμπερίδης.
Ο προπονητής των «κίτρινων» τόνισε πως στην ομάδα του κόστισε αρκετά η κακή προσωπική άμυνα, αλλά και η έλλειψη ομαδικότητας στην επίθεση.
«Το Περιστέρι ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο η ομάδα ξεκίνησε έτσι και στα δύο ημίχρονα… Είναι στιγμές που φαίνεται ότι δεν έχουμε την συγκέντρωση και την πνευματική ετοιμότητα για να ανταπεξέθλουμε των απαιτήσεων ενός αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που είναι ικανή και ποιοτική. Βγάλαμε ενέργεια με τη ζώνη, μαζέψαμε το σκορ, αλλά και εκεί ήμασταν άμυαλοι στην επίθεση. Κάναμε σουτ στο ένας εναντίον ενός, κατά κανόνα τέτοια σουτ είναι άστοχα. Όταν προσπαθείς να γυρίσει το παιχνίδι από τέτοια διαφορά προφανώς και χρειάζονται τέτοια σουτ, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι ο τρόπος που λειτουργούμε στην επίθεση δεν είναι ομαδικός για να μας δώσει τις νίκες που θέλουμε», δήλωσε αρχικά ο Σάββας Καμπερίδης.
Για το τι άλλαξε στο -26: «Το πρες και η ζώνη άλλαξαν τις παραμέτρους του αγώνα. Έτσι καταφέραμε να ελέγξουμε τη ροή και τον ρυθμό του αγώνα. Όσο παιζόταν το ματς σε άμυνα man to man ήμασταν σε δύο ταχύτητες πίσω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!