Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: ΚΑΕ Άρης: «Είμαστε εμπορική ομάδα και δεν μπορεί να μην υπολογίζεται η αξία μας»
[Sport-FM]: ΚΑΕ Άρης: «Είμαστε εμπορική ομάδα και δεν μπορεί να μην υπολογίζεται η αξία μας»

[Sport-FM]: ΚΑΕ Άρης: «Είμαστε εμπορική ομάδα και δεν μπορεί να μην υπολογίζεται η αξία μας»

Η απόφαση για κεντρική διαχείριση των 11 ομάδων της Basket League, πλην του Άρη, με την ΕΡΤ και η κοινή ανακοίνωση των ΚΑΕ κατά των «κίτρινων» έφερε νέο μέτωπο στο ελληνικό μπάσκετ.

Έτσι, η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Πέμπτης και με αυτήν καταφέρεται σε όσους αμφισβητούν την εμπορικότητα της κάθε ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως δε θα μείνουν απαθείς σε όσους υποτιμούν την ιστορία του.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει αποδείξει με πράξεις ότι πάντα ήταν υπέρ της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που η ομάδα μας είχε προτάσεις με υπερδιπλάσια χρήματα απ’ αυτά που έπαιρνε από το ‘κοινό μέτωπο’. Όμως, με γνώμονα το καλό του πρωταθλήματος, δεν παρέκκλινε από το γκρουπ των ομάδων του ΕΣΑΚΕ (του οποίου ο ΑΡΗΣ είναι συνιδρυτής) κι ας έβλεπε ότι αρκετές ΚΑΕ τραβούσαν το δικό τους δρόμο στο τηλεοπτικό ‘μέτωπο’.
Βέβαια, όταν συνέβη το τελευταίο, ουδείς είχε το σθένος να αντιταχθεί στο γεγονός ότι ομάδες με ιστορία και εμπορικότητα άφηναν το κοινό μέτωπο, με αποτέλεσμα την απώλεια μεγάλων εσόδων για τις υπόλοιπες ΚΑΕ, σε δύσκολες οικονομικά εποχές.
Αντίθετα, σήμερα (Πέμπτη 01/10) είδαμε με περισσή ευκολία και ταχύτητα να εκδίδεται ανακοίνωση η οποία..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!