Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: «Ήρθε η ώρα να πάμε το τζούντο ψηλά»
[Sport-FM]: «Ήρθε η ώρα να πάμε το τζούντο ψηλά»

[Sport-FM]: «Ήρθε η ώρα να πάμε το τζούντο ψηλά»

Με επιστολή του προς τον κόσμο του αθλήματος, ο Δημήτρης Μιχαηλίδης ταμίας της ελληνικής Ομοσπονδίας τζούντο, ζητά την ψήφο του για την εκλογή του στην προεδρεία της ΕΟΤ.
Αναλυτικά, η επιστολή:
«Όταν αγαπάς κάτι που κάνεις, όταν νιώθεις ότι μπορείς να το υπηρετήσεις και να το αναβαθμίσεις, δίνοντας συνέχεια σε μια πορεία, η ανοδική τάση της οποίας είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη εδώ και μερικά χρόνια, τότε επιβάλλεται να δηλώσεις παρών.
Για μένα, αλλά και τους πιστούς συνεργάτες της Ομοσπονδίας, όλοι άνθρωποι βγαλμένοι από τα “σπλάχνα” του ελληνικού τζούντο, το να δηλώνεις παρών στα εύκολα, αλλά (κυρίως) και στα δύσκολα, έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας.
Μιας καθημερινότητας που είχε και εξακολουθεί να έχει δύο στόχους: Την περαιτέρω αναβάθμιση του αθλήματος εντός Ελλάδας με στοχοπροσήλωση στο αναπτυξιακό πρόγραμμα, αλλά και την περαιτέρω καθιέρωση της χώρας μας στις κορυφαίες δυνάμεις τόσο του ευρωπαϊκού, όσο και του παγκοσμίου τζούντο.
Η συνέπεια που έχουμε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια στους δύο αυτούς βασικούς άξονες είναι μοναδική, αξιοζήλευτη και αναγνωρισμένη από τους διεθνείς οργανισμούς του αθλήματος. Κι αυτήν ακριβώς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε, αλλά και να αναβαθμίσουμε, βάζοντας το δικό μας “λιθαράκι” στο “βάθρο” της επιτυχίας.
Μέσα στο επόμενο δίμηνο επιλέγουμε νέο πρόεδρο και νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!