Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Υποψήφιος για την ΕΚΟΦΝΣ ο Μούγιος
[Sport-FM]: Υποψήφιος για την ΕΚΟΦΝΣ ο Μούγιος

[Sport-FM]: Υποψήφιος για την ΕΚΟΦΝΣ ο Μούγιος

Υποψήφιος πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ στις επερχόμενες εκλογές της ελληνικής ομοσπονδίας κωπηλασίας θα είναι ο Δημήτρης Μούγιος. Ο πρώην «αργυρός» Ολυμπιονίκης του αθλήματος ανακοίνωσε τη Δευτέρα την υποψηφιότητά του.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Με αφορμή τα γεγονότα που διαδραματίζονται τον τελευταίο (και όχι μόνο) καιρό στο χώρο της κωπηλασίας, νοιώθω την ανάγκη, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, να συμβάλλω στην πρόοδο για την ανάδειξη του αθλήματός μας.
Ως Ολυμπιονίκης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, καθώς και ως μέλος ενός ‘μικρού’ σωματείου, του Ναυτικού Ομίλου Πόρου & Τροιζηνίας, έχω σφαιρική γνώση και γνώμη για τα τεκταινόμενα της ελληνικής κωπηλασίας και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού. Επίσης, από το 2020 είμαι μέλος του προγράμματος της ΓΓΑ ‘Ζήσε Αθλητικά’ με σκοπό την ανάδειξη του αθλητισμού με δράσεις σε όλη τη χώρα.
Μετά από σκέψη πολλών ημερών και παρότρυνση φίλων, αποφάσισα να κατέβω ως ανεξάρτητος υποψήφιος (τονίζω το ανεξάρτητος) στις εκλογές της ΕΚΟΦΝΣ για να διεκδικήσω μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο. Θα ήθελα να διεκδικήσω, επίσης, τη θέση του αντιπροσώπου της κωπηλασίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Βασική μου τοποθέτηση είναι ότι η κωπηλασία δεν είναι μόνο η Εθνική ομάδα. Κωπηλασία είναι όλα τα σωματεία σε όλη τη χώρα, που ‘καλλιεργούν’ το άθλημα. Τα σωματεία και οι παράγοντές τους, αυτοί οι άοκνοι εργάτες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, οι οποίοι έχουν δώσει την ψυχή τους για το άθλημα, οι οποίοι παλεύουν καθημερινά ενάντια στις αντιξοότητες, χωρίς να ακούγεται η γνώμη τους στα τεκταινόμενά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!