Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: O Γιάννης Κάπος νέος πρόεδρος της ΕΟΦΣΑ
[Sport-FM]: O Γιάννης Κάπος νέος πρόεδρος της ΕΟΦΣΑ

[Sport-FM]: O Γιάννης Κάπος νέος πρόεδρος της ΕΟΦΣΑ

Τα σωματεία του μπάντμιντον αποφάσισαν την εκλογή του γνωστού δικηγόρου, Γιάννη Κάπου, ο οποίος θα είναι και εκπρόσωπος της ΕΟΦΣΑ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Τα σωματεία ψήφισαν με το σύστημα «Zeus» και επέλεξαν για την «αλλαγή σελίδας» στο άθλημα, ενώ στο Διοικητικό Συμβούλιο μπήκε και ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος, Άκης Μαυρίδης, ο οποίος συγκέντρωσε πάνω από το 25% των ψήφων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο ψηφίστηκαν και τέσσερις γυναίκες.
Αναλυτικά τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ: Μαρία Αβραμίδου, Βασιλική Κοϊνάκη, Κορνήλιος Συντρίδης, Ανδρέας Τέντας, Αθηνά Τριγκώνη, Γιώργος Δρούγκας, Οδυσσέας Μπάκουρας, Βικτωρία Χατζήνα και Νίκος Μαγγίτσης.
Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΦΣΑ στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος έστειλε μήνυμα ενότητας: «Θα ήθελα, μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν. Το μπάντμιντον είναι ένα υπέροχο άθλημα που έχει τις βάσεις να πρωταγωνιστήσει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία-μέλη για τη συμμετοχή, τον εποικοδομητικό διάλογο και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.
Φυσικά, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το έργο της απερχόμενης διοίκησης και της Βικτωρίας Χατζήνα που στήριξαν το άθλημα σε δύσκολες ώρες και δεν ‘εγκατέλειψαν το καράβι’, ενώ είχαν ελάχιστη κρατική βοήθεια.
Δεν θα ήθελα να κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι… δουλειά! Θα συνεργαστούμε στενά με όλα τα σωματεία-μέλη που επιθυμούν τη συνέχιση του αθλήματος στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε με τον υφυπουργό Αθλητισμού τόσο για την λύση των προβλημάτων μας, όσο και για την ανάπτυξη του αθλήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!