Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Φαντ Σιπ: «Αποτέλεσμα με επιθετικό ποδόσφαιρο-Δεν αποκλείω κανέναν, η επιλογή γίνεται βάσει φόρμας»
[Sport-FM]: Φαντ Σιπ: «Αποτέλεσμα με επιθετικό ποδόσφαιρο-Δεν αποκλείω κανέναν, η επιλογή γίνεται βάσει φόρμας»

[Sport-FM]: Φαντ Σιπ: «Αποτέλεσμα με επιθετικό ποδόσφαιρο-Δεν αποκλείω κανέναν, η επιλογή γίνεται βάσει φόρμας»

Ο Τζον Φαντ Σιπ περιμένει την Ελλάδα να βγάλει τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν στη Σλοβενία, ζήτησε από τους διεθνείς να «μεγαλώσουν» την Εθνική, ενώ μίλησε για τους «κομμένους» και το σκεπτικό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φαντ Σιπ:
Πως βλέπετε τον αυριανό αγώνα, πως προετοιμάζεται το ματς και ποια είναι για εσάς η σημασία του στο Nations League;
«Πρώτα απ΄ όλα είναι ωραία να βρισκόμαστε στη Σλοβενία, από το αεροπλάνο φάνηκε πως είναι πανέμορφη χώρα με αρκετό πράσινο. Για όλες τις ομάδες ήταν μια δύσκολη περίοδος, έχουμε να παίξουμε από το Νοέμβριο. Είχαμε δέκα μήνες διακοπή, μετά από δέκα μήνες πρέπει να βάλουμε μπροστά τις μηχανές μας ξανά. Η ομάδα δεν είχε αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί, όπως και η Σλοβενία. Θέλουμε και άλλο χρόνο για να προετοιμαστούμε, να είμαστε έτοιμοι. Θα μιλήσουμε το βράδυ, θα έχουμε ένα μίτινγκ ξανά αύριο. Κοιτάμε και πίσω στα παιχνίδια που είχαμε πριν από δέκα μήνες και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να κάνουμε την ελληνική ομάδα ένα ισχυρό γκρουπ ξανά. Στον όμιλο δεν υπάρχουν εύκολα ματς, θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με τον τρόπο και το ποδόσφαιρο που μπορούμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!