Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Το ενδεικτικό καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το 2021
[Sport-FM]: Το ενδεικτικό καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το 2021

[Sport-FM]: Το ενδεικτικό καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το 2021

Ο covid-19 εξακολουθεί να βάζει υψηλά εμπόδια για τη διεξαγωγή αγωνιστικών events και στην επιτραπέζια αντισφαίριση, αλλά η διεθνής ομοσπονδία έχει κάνει το πλάνο της για το 2021.

Πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε ότι 3-13 Μαρτίου θα γίνει στην Ντόχα το WTT Middle East Hub με δύο διαδοχικά τοπ τουρνουά, ενώ φυσικά έχει βγάλει το, ενδεικτικό έστω, καλεντάρι της για το νέο έτος. Το θέμα είναι ότι τα πράγματα παραμένουν εντελώς ρευστά, όμως είμαστε στην αρχή της χρονιάς και μπορούμε να δούμε κάποια βασικά σημεία του αγωνιστικού προγράμματος.
Πριν από αυτό, χρειάζεται, βέβαια, η επισήμανση της ITTF ότι «μετά τη νέα πολύ δύσκολη κατάσταση με το ξέσπασμα του COVID-19 σε διάφορα μέρη του κόσμου, παρακολουθούμε στενά όλες τις επερχόμενες αθλητικές εκδηλώσεις. Το καλεντάρι υπόκειται σε αλλαγές που θα μπορούσαν να θεωρηθούν απαραίτητες, ώστε να προστατευτεί η ασφάλεια των αθλητών και άλλων συμμετεχόντων και περαιτέρω ενημερώσεις θα γίνονται, καθώς θα έρχονται σχετικές πληροφορίες».
Στον Ιανουάριο κατ’ αρχάς, δεν αναφέρεται καμία διεθνής διοργάνωση. Πολύ πιθανό να μην μπουν παγκόσμιας εμβέλειας αγώνες ούτε για τον Φεβρουάριο, καθώς το αναβληθέν Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2020 ματαιώθηκε, ενώ η πρωτεύουσα του Κατάρ θα οργανώσει το WTT Middle East Hub τον Μάρτιο και όχι από τα τέλη Φεβρουαρίου, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!