Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Δυσαρέσκεια της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για τον αποκλεισμό της από την ανέγερση του νέου Παραολυμπιακού Κέντρου
[Sport-FM]: Δυσαρέσκεια της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για τον αποκλεισμό της από την ανέγερση του νέου Παραολυμπιακού Κέντρου

[Sport-FM]: Δυσαρέσκεια της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για τον αποκλεισμό της από την ανέγερση του νέου Παραολυμπιακού Κέντρου

Η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ κφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τον αποκλεισμό της από τις συσκέψεις που πραγματοποιούνται και αφορούν στην ανέγερση του νέου Παραολυμπιακό Κέντρου.

Η ομοσπονδία που εκπροσωπεί το 90% του Παραολυμπιακού αθλητικού χώρου, με περισσότερα από 70 σωματεία και 21 Παραολυμπιακά αθλήματα, αντιμετωπίζεται, για ακόμη μία φορά απαξιωτικά, εγείροντας πλέον πολλά ερωτήματα σχετικά με το τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν αυτοί που τη «φιμώνουν»!
Γιατί, η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, από την πρώτη στιγμή, στις συζητήσεις τόσο με τον Δήμο, όσο και την εταιρεία που είχε αναλάβει την τεχνική μελέτη, είχε εκφράσει την ανησυχία πως -παρ’ όλη την καλή θέληση για τη δημιουργία του Παραολυμπιακού Κέντρου- υπήρχαν πολλές ελλείψεις που δεν μπορούσαν να καλύψουν.
Παραδείγματος χάριν: Δεν υπάρχει κλειστό προπονητήριο για τον στίβο, ενώ υπάρχει μόνο ένα κλειστό γενικής χρήσης, όπου εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να φιλοξενηθούν όλα τα αθλήματα. Αντ`αυτού, υπάρχουν δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα, τα οποία προφανώς εξυπηρετούν τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ραφήνας και όχι το Παραολυμπιακό Κίνημα.
Η σύσταση της ομάδας εργασίας έμεινε προφανώς στις καλένδες, με τη νέα διοίκηση της Παραολυμπιακής Επιτροπής να μένει αμέτοχη στον επανασχεδιασμό του Κέντρου, ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργικότητά του.
Και φαίνεται από τον πρόσφατο αποκλεισμό ανθρώπων και φορέων που έχουν τη γνώση και θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!