Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο
[Sport-FM]: Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο

[Sport-FM]: Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο

Ο μέχρι πρότινος ταμίας της ΕΟΤ, Δημήτρης Μιχαηλίδης, διαδέχεται στην προεδρία τον Γιάννη Καφενταράκη μετά τις αρχαιρεσίες της Δευτέρας στην Ομοσπονδία Τζούντο.
Για την εκλογή του νέου Προέδρου και των μελών του ΔΣ ψήφισαν συνολικά 63 εκλογείς σε σύνολο 63 εγγεγραμμένων και βρέθηκαν 63 έγκυρα ψηφοδέλτια. Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης στις αρχαιρεσίες για εκλογή νέου προέδρου συγκέντρωσε 42 ψήφους έναντι 21 του Βίκτωρα Σιώπη.
Η εκλογική διαδικασία, έγινε κάτω από ιδανικές συνθήκες, με την πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής να δίνει παράταση μισής ώρας, λόγω αδυναμίας σύνδεσης ορισμένων εκ των μελών της Γενικής Συνέλευσης στην ψηφιακή πλατφόρμα, γεγονός που έδωσε σε όλους τους εκλογείς το δικαίωμα να ασκήσουν το δικαίωμά τους. Το ποσοστό των συμμετεχόντων, έτσι, έφτασε το 100%, δίνοντας το «στίγμα» της κρίσιμης εκλογικής διαδικασίας, η οποία και σηματοδοτεί την επόμενη μέρα για το ελληνικό τζούντο.
Στο 14μελές Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν, εκτός του Δημήτρη Μιχαηλίδη, και ο Βίκτωρας Σιώπης ως υποψήφιος πρόεδρος που συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων μεγαλύτερο του 25%, καθώς και οι παρακάτω υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο, οι οποίοι έλαβαν τις εξής ψήφους:
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου 31
ΒΑΓΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Βασιλείου 31
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ του Ιωάννη 29
ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Γρηγορίου 29
ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του Παντελή 29
ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ του Ηλία 28
ΚΑΦΕΝΤΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αποστόλου 27
ΚΑΠΟΛΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Στυλιανού 26
ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ του Χριστόφορου 26
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου 25
ΒΑΡΟΤΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ του Κωνσταντίνου 24
ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ανδρέα 24
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Γεωργίου 24
Τις θέσεις των αναπληρωματικών μελών του ΔΣ έλαβαν οι εξής: ΜΙΣΑΪΛΟΒΑ ΣΒΕΤΛΑΝΑ του Ηλία 23, ΜΠΑΓΚΛΑΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του Γεωργίου 23, ΚΑΠΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη 22, ΦΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Γρηγορίου 21, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ Του Σταμάτη 20, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη 17, ΚΡΟΥΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου 16, ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ 16, ΤΣΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου 15, ΤΡΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ του Παναγή 1, ΒΑΘΗ ΜΑΡΙΑ του Κωνσταντίνου 0, ΚΟΣΚΟΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του Γεωργίου 0.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!