Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Ανακοίνωση της ΕΟΤ με άφορη την καταγγελία Μπουκουβάλα
[Sport-FM]: Ανακοίνωση της ΕΟΤ με άφορη την καταγγελία Μπουκουβάλα

[Sport-FM]: Ανακοίνωση της ΕΟΤ με άφορη την καταγγελία Μπουκουβάλα

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«H Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο ακολουθεί πάντα το “δρόμο της ευγενείας”, φιλοσοφία που χαρακτηρίζει το άθλημά μας από τη γέννησή του. Για τη νυν διοίκηση της ΕΟΤ, οι αθλητές, άνδρες και γυναίκες, είναι οι πρωταγωνιστές και όχι οι παράγοντες, την κρατική επιχορήγηση την εξαντλεί στους αθλητές με προετοιμασίες, οδοιπορικά κ.ο.κ. και όχι σε φιέστες που θα έκαναν καλό στους παράγοντες. Η νυν διοίκηση της ΕΟΤ φροντίζει, ώστε να ρίχνει ‘άπλετο φως’ στα κακώς κείμενα του αθλήματος, παραπέμποντάς τα στα αρμόδια όργανα.
Σήμερα το νυν Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να διευκρινίσει τα γεγονότα αναφορικά με τις νέες δηλώσεις της παλιάς πρωταθλήτριας του αθλήματος, Ιουλιέτας Μπουκουβάλα.
Από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλευρό της Ιουλιέτας Μπουκουβάλα, με αφορμή την πρώτη της επιστολή με αποδέκτη τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Το θέμα της παλιάς πρωταθλήτριάς μας έχει παραπεμφθεί ήδη στη Δικαστική Επιτροπή, προκειμένου να εξεταστεί από τη νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 29ης Μαρτίου. Κλήθηκε ήδη από τη Δικαστική Επιτροπή και δεν έχει απαντήσει.
Σε αυτήν τη φάση και επειδή σε χθεσινοβραδινό άρθρο σε κάποιο site, που από την πρώτη στιγμή έχει ταχθεί στο πλευρό του Βίκτωρα Σιώπη (έχει θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της ΕΟΤ), αναφέρθηκε το όνομα του Γιάννη Καφενταράκη, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η τιμωρία της Ιουλιέτας Μπουκουβάλα το 2012 (18 μήνες για ρατσισμό) προήλθε από τη δικαστική επιτροπή και όχι από τη διοίκηση της ομοσπονδίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!