Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Άκυρο για τη Μόσχα, ανέλαβε η Λισαβόνα το Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ στο απλό
[Sport-FM]: Άκυρο για τη Μόσχα, ανέλαβε η Λισαβόνα το Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ στο απλό

[Sport-FM]: Άκυρο για τη Μόσχα, ανέλαβε η Λισαβόνα το Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ στο απλό

Την πρώτη του συνεδρίαση μέσα στο 2021 πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Το Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης για το αγώνισμα του απλού πινγκ πονγκ ήταν στην κορυφή της ατζέντας και από εκεί βγήκε η σημαντικότερη είδηση της on line συζήτησης. Το event δεν θα διεξαχθεί στη Μόσχα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, και μεταφέρεται στη Λισαβόνα, η οποία προσφέρθηκε να το διοργανώσει στις ίδιες ημερομηνίες, δηλαδή 10-14 Φεβρουαρίου.
H ρωσική ομοσπονδία διεμήνυσε ότι, ενώ μπορεί να καλύψει όλες τις προϋποθέσεις στα υγειονομικά μέτρα για τη διεξαγωγή του τουρνουά, δεν μπορεί να ρισκάρει πιθανά προβλήματα με τις μετακινήσεις των αποστολών. Η ETTU την ευχαρίστησε για την προσπάθεια και αποδέχτηκε την πρόταση της πορτογαλικής ομοσπονδίας να διοργανώσει το event στην πρωτεύουσα της ιβηρικής χώρας.
Μέσα στον Φεβρουάριο, εξάλλου, και λίγες ημέρες αργότερα αποφασίστηκε να γίνουν οι αναβληθέντες αγώνες των γκρουπ στο στάδιο 1 των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομαδικού 2021, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα.
«1. Στη συνεδρίαση ακούστηκε η θέση της Ρωσικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να παράσχει όλες τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή των αγώνων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πρωτοκόλλου COVID-19. Ωστόσο, για θέματα μεταφοράς και εφοδιασμού, λόγω πιθανών προβλημάτων με την πτήση αθλητών και προπονητών στο χώρο των αγώνων, η ρωσική ομοσπονδία δεν το διακινδυνεύει και αρνείται να πραγματοποιήσει το Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά τον επόμενο μήνα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τη ρωσική ομοσπονδία για την ετοιμότητά της και αποδέχτηκε το αίτημα για ορισμό νέου τόπου διεξαγωγής των αγώνων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!