Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Ο Βρετανός πρωθυπουργός ξέχασε την ομιλία του και άρχισε να μιλά για την… Πέπα το γουρουνάκι (Vid)
[Σκάϊ]: Ο Βρετανός πρωθυπουργός ξέχασε την ομιλία του και άρχισε να μιλά για την… Πέπα το γουρουνάκι (Vid)

[Σκάϊ]: Ο Βρετανός πρωθυπουργός ξέχασε την ομιλία του και άρχισε να μιλά για την… Πέπα το γουρουνάκι (Vid)

Ο Πρωθυπουργός ρώτησε τους επιχειρηματίες αν είχαν επισκεφθεί ποτέ το θεματικό πάρκο «Peppa Pig World» λέγοντας «Είναι πολύ δικό μου μέρος. Έχει πολύ ασφαλείς δρόμους, πειθαρχία και δίνεται μεγάλη έμφαση στο νέο σύστημα μαζικής μεταφοράς”.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έμεινε να παραπαίει όταν έχασε τα λόγια του κατά την ομιλία του στο συνέδριο της Συνομοσπονδίας Βρετανικής Βιομηχανίας (CBI) στο South Shields και ξεκίνησε να μιλάει για την «Πέπα το γουρουνάκι» σε επιχειρηματίες.

Έμεινε άφωνος για περίπου 20 δευτερόλεπτα καθώς έψαχνε το κείμενό του, μουρμουρίζοντας «συγχωρέστε με, συγχωρέστε με».

Στη συνέχεια ο Βρετανός πρωθυπουργός ρώτησε τους επιχειρηματίες αν είχαν επισκεφθεί ποτέ το θεματικό πάρκο «Peppa Pig World» λέγοντας «Είναι πολύ δικό μου μέρος. Έχει πολύ ασφαλείς δρόμους, πειθαρχία και δίνεται μεγάλη έμφαση στο νέο σύστημα μαζικής μεταφοράς”.

Μάλιστα ο ίδιος συνέκρινε τον εαυτό του με τον Μωυσή, επειδή κατέληγε σε ένα «σχέδιο 10 σημείων» για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επενδύσουν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Τον περιέγραψε ως έναν νέο δεκάλογο που έφτιαξε ακριβώς πριν από ένα χρόνο – και πρόσθεσε: «Είπα στους υπαλλήλους μου, οι νέες 10 εντολές ήταν ότι «θα αναπτύξεις» βιομηχανίες όπως η υπεράκτια αιολική ενέργεια, υδρογόνο, πυρηνική ενέργεια και δέσμευση άνθρακα.

Η «συμβολική» ομιλία επικρίθηκε από τη σκιώδη καγκελάριο των Εργατικών, Ρέιτσελ Ριβς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!