Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Βρετανός Υπoυργός Μεταφορών: Είναι ακόμα νωρίς για να «κλείσουμε» καλοκαιρινές διακοπές
[Σκάϊ]: Βρετανός Υπoυργός Μεταφορών: Είναι ακόμα νωρίς για να «κλείσουμε» καλοκαιρινές διακοπές

[Σκάϊ]: Βρετανός Υπoυργός Μεταφορών: Είναι ακόμα νωρίς για να «κλείσουμε» καλοκαιρινές διακοπές

Απηύθυνε σύσταση στους Βρετανούς να μην ξεκινήσουν να οργανώνουν τις διακοπές τους στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό και υπενθύμισε ότι αυτή τη στιγμή είναι παράνομο στη Βρετανία να κάνει κανείς ταξίδι αναψυχής.

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Ο Υπουργός Μεταφορών του Ηνωμένου Βασιλείου Γκραντ Σαπς κάλεσε τους Βρετανούς να μην αρχίσουν να κλείνουν διακοπές για αυτό το καλοκαίρι, είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό, καθώς όπως είπε δεν μπορεί να δώσει για την ώρα οριστική απάντηση στο ερώτημα πότε θα επιτραπούν τα ταξίδια αναψυχής.

Υπενθύμισε μάλιστα ότι αυτή τη στιγμή είναι παράνομο στη Βρετανία να κάνει κανείς ταξίδι αναψυχής.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι είναι ενθαρρυντικό πως τα κρούσματα κορωνοϊού μειώνονται τόσο λόγω του lockdown όσο και λόγω των εμβολιασμών.

Παρέπεμψε στην παρουσίαση ενός οδικού χάρτη για την έξοδο από το lockdown που έχει προαναγγείλει ότι θα κάνει στις 22 Φεβρουαρίου ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

«Αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν αυτός ο οδικός χάρτης θα περιλαμβάνει πληροφορίες για πράγματα όπως οι διακοπές», σημείωσε ο κ. Σαπς, λέγοντας ότι θα πρέπει να αξιολογηθεί και η πρόοδος των εμβολιασμών εκτός Βρετανίας. «Άρα είναι πολύ νωρίς», κατέληξε ο Βρετανός υπουργός.

Ο κ. Σαπς εκτίμησε επίσης ότι στο μέλλον θα υπάρχει ένα διεθνές σύστημα μέσω του οποίου οι χώρες ανά τον κόσμο θα θέλουν να γνωρίζουν αν οι επισκέπτες από το εξωτερικό έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!