Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Βρετανία: Σχέδιο για συναθροίσεις οικογενειών έως και για πέντε μέρες τα Χριστούγεννα
[Σκάϊ]: Βρετανία: Σχέδιο για συναθροίσεις οικογενειών έως και για πέντε μέρες τα Χριστούγεννα

[Σκάϊ]: Βρετανία: Σχέδιο για συναθροίσεις οικογενειών έως και για πέντε μέρες τα Χριστούγεννα

Πληροφορίες αναφέρουν αρχικά πως εξετάζεται η πιθανότητα παράτασης των αυστηρών περιορισμών ως προς τις συναντήσεις ατόμων που δε συγκατοικούν και πέρα από τη λήξη του lockdown που ισχύει στην Αγγλία έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Λονδίνο: Θανάσης Γκαβός

Την προοπτική να επιτραπεί στις διευρυμένες οικογένειες να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα εξετάζει η κυβέρνηση στη Βρετανία, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν αρχικά πως εξετάζεται η πιθανότητα παράτασης των αυστηρών περιορισμών ως προς τις συναντήσεις ατόμων που δε συγκατοικούν και πέρα από τη λήξη του lockdown που ισχύει στην Αγγλία έως τις 2 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για περιθώρια χαλάρωσης των μέτρων την περίοδο των εορτών.

Η εφημερίδα Sun γράφει ότι υπουργοί και αξιωματούχοι δημόσιας υγείας ήδη εξετάζουν σχέδιο «για να σώσουν τα Χριστούγεννα» υιοθετώντας κανονισμό που θα επιτρέπει τη μίξη νοικοκυριών για ορισμένο διάστημα.

Φοβούμενη «ανταρσία από μαμάδες», όπως γράφει η Sun, η κυβέρνηση φέρεται να προσανατολίζεται στην άρση της απαγόρευσης συναντήσεων οικογενειών σε σπίτια για το πενθήμερο από την παραμονή των Χριστουγέννων, που φέτος είναι Πέμπτη, έως και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, που θα είναι αργία στη Βρετανία.

Ένας πιθανός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση των παιδιών από τον υπολογισμό των έξι ατόμων που αποτελούσε το όριο για συναθροίσεις πριν από το lockdown.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!