Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Η Βουλή στηρίζει το έργο της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ)
[Σκάϊ]: Η Βουλή στηρίζει το έργο της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ)

[Σκάϊ]: Η Βουλή στηρίζει το έργο της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ)

Συγχαρητήρια Τασούλα στον νέο ΓΓ της ΔΣΟ Μάξιμο Χαρακόπουλο

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο μας. Η Βουλή των Ελλήνων, ως έδρα του διεθνούς θεσμού στον οποίο συνεργαζόμαστε ορθόδοξοι βουλευτές από 25 χώρες, αποτελεί για εμάς σημείο αναφοράς. Είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον πρόεδρο για τις ευχές του, αλλά και την ειλικρινή του διάθεση συνεργασίας και συμβολής στην επιτυχία της αποστολής μας».

Τα παραπάνω δήλωσε ο νέος Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), Βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, ο οποίος τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου του κοινοβουλίου, ο νεοεκλεγείς Γενικός Γραμματέας της ΔΣΟ ενημέρωσε τον κ. Τασούλα για τις αποφάσεις της 27ης ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Οργάνωσης, η οποία λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, αλλά και για τη νέα σύνθεση τω οργάνων της. Επιπλέον, τον κατέστησε κοινωνό των δραστηριοτήτων τις οποίες αποφάσισε η Γενική Συνέλευση για την επόμενη περίοδο, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις εκδόσεις που προγραμματίζονται:

α) «Οι Αγίες Σοφίες ανά τον Κόσμο» με στόχο την ανάδειξη της ιδιαίτερης σχέσης των ορθοδόξων με τη Σοφία του Θεού, στην οποία είναι αφιερωμένη και η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, σύμβολο της οικουμενικής ορθοδοξίας, που πρόσφατα βεβηλώθηκε με τη μετατροπή της σε τέμενος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!