Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Η Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο στη συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ σε εκδήλωση του Υπουργείου Ανάπτυξης
[Σκάϊ]: Η Βόρεια Ελλάδα  στο επίκεντρο στη συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ σε εκδήλωση του Υπουργείου Ανάπτυξης

[Σκάϊ]: Η Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο στη συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ σε εκδήλωση του Υπουργείου Ανάπτυξης

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης

Σε μια εκδήλωση με θέμα «Η Βόρεια Ελλάδα στην εποχή των σύγχρονων έργων υποδομής με χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» κατά την έναρξη των εργασιών της 85ης ΔΕΘ συμμετείχε η ΟΝΝΕΔ στο περίπτερο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης. Κυριότεροι άξονες της συζήτησης ήταν η αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδα και η προσέλκυση επενδύσεων, οι αναπτυξιακοί ρυθμοί όπως αποτυπώθηκαν στα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ και το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη έχει γίνει πόλος έλξης διεθνών επιχειρηματικών κολοσσών που επενδύουν στην πόλη και τους ανθρώπους της. Ξεχωριστή έμφαση δόθηκε στις προοπτικές που φέρνουν οι νέες επενδύσεις για τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους νέους.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πρωτοφανής πανδημία του Covid-19, η αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Θεσσαλονίκης είναι γεγονός. Τρεις πολύ μεγάλες επενδύσεις: η φαρμακευτική Pfizer, η υψηλής τεχνολογίας Cisco και η ιστορική χαλυβουργία Hellenic Steel σε συνδυασμό με τη δρομολόγηση σημαντικών έργων υποδομής, όπως η ανάπλαση της ΔΕΘ, η ανάπτυξη του λιμανιού και η αναβάθμιση της Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής Θεσσαλονίκης στέλνουν μήνυμα ότι η Θεσσαλονίκη επιστρέφει δυναμικά ως ελκυστικός επενδυτικός προορισμός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!