Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Βόλος: Άλλαξαν στάση για τον εμβολιασμό εργαζόμενοι στο γηροκομείο μετά το θάνατο 96χρονης από κορωνοϊό
[Σκάϊ]: Βόλος: Άλλαξαν στάση για τον εμβολιασμό εργαζόμενοι στο γηροκομείο μετά το θάνατο 96χρονης από κορωνοϊό

[Σκάϊ]: Βόλος: Άλλαξαν στάση για τον εμβολιασμό εργαζόμενοι στο γηροκομείο μετά το θάνατο 96χρονης από κορωνοϊό

Να σημειώσουμε ότι στο Νοσοκομείο του Βόλου εξακολουθούν να νοσηλεύονται τρεις ηλικιωμένοι του Γηροκομείου, από τους εννέα που προσβλήθηκαν, ευτυχώς με ήπια συμπτώματα.

Αλλαγή στάσης από τους εργαζόμενους στο γηροκομείο Βόλου, οι οποίοι μέχρι πρότινος ήταν αρνητικοί στον εμβολιασμό, μετά τον θάνατο μιας 96χρονης από κορωνοϊό.

Όχι όλοι αλλά ένας μεγάλος αριθμός ήδη έχει καταγραφεί για εμβολιασμό. Συγκεκριμένα θετικά ανταποκρίθηκαν 17 εργαζόμενοι που μαζί με τους ήδη 20 εμβολιασμένους, αλλάζουν το ισοζύγιο. Ο συνολικός αριθμός εργαζομένων είναι 55, οι 20 είναι εμβολιασμένοι και με ανοσία, οπότε και με τον εμβολιασμό των «17» θα φτάσει στους 37, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι τις 16 Αυγούστου να αλλάξουν στάση και υπόλοιποι 18.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στο «Θεσσαλικό Περισκόπιο» της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου Παύλος Πάνου, τόνισε ότι πρόκειται για μια θετική εξέλιξη που πέρασε μέσα από το ένα δυσάρεστο περιστατικό, μετά τον θάνατο, της προσβεβλημένης από την Covid 19, 96χρονης ηλικιωμένης, η οποία είxε πολλά προβλήματα υγείας. Η αλλαγή στάσης των εργαζομένων αναφορικά με τον εμβολιασμό μας, είναι ενθαρρυντική, ενώ η ανοσία τους θα δημιουργήσει προϋποθέσεις ασφάλειας λειτουργίας της δομής.

Ο κ. Πάνος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα κληθεί κινητή μονάδα εμβολιασμού για τη διευκόλυνση του εμβολιασμού, ενώ μετά τις 16 Αυγούστου, αν ακόμα υπάρχουν ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι τότε υποχρεωτικά θα τεθούν σε αναστολή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!