Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Βενιζέλος στον ΣΚΑΪ 100,3 για εμβολιασμούς: Να μη χαθεί η αγορά των Χριστουγέννων
[Σκάϊ]: Βενιζέλος στον ΣΚΑΪ 100,3 για εμβολιασμούς: Να μη χαθεί η αγορά των Χριστουγέννων

[Σκάϊ]: Βενιζέλος στον ΣΚΑΪ 100,3 για εμβολιασμούς: Να μη χαθεί η αγορά των Χριστουγέννων

Ερωτηθείς να σχολιάσει το αίτημα της αντιπολίτευσης για μία επιτροπή εμπειρογνωμόνων κοινής αποδοχής, ανέφερε ότι το επικροτεί, στο βαθμό που αυτό όμως μπορεί να καταστήσει μεγαλύτερη την υποστήριξη της αντιπολίτευσης.

Υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για μεγάλο μέρος του πληθυσμού, αλλά υπό την μορφή έμμεσων μέτρων πίεσης, τάχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.
Ο κ. Βενιζέλος έφερε ως παράδειγμα ανάλογα μέτρα που έχουν λάβει άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθιστώντας τον εμβολιασμό εμμέσως υποχρεωτικό για μεγάλο μέρος των εργαζομένων.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπουργός χαρακτήρισε αδιανόητο το να χαθεί η αγορά των Χριστουγέννων, επειδή δεν αντιδρούμε εγκαίρως το Νοέμβριο ενόψει του Δεκεμβρίου, ενώ υπογράμμισε ότι η επιτάχυνση των εμβολιασμών με την τρίτη δόση θα είναι σωτήρια.

Ερωτηθείς να σχολιάσει το αίτημα της αντιπολίτευσης για μία επιτροπή εμπειρογνωμόνων κοινής αποδοχής, ανέφερε ότι το επικροτεί, στο βαθμό που αυτό όμως μπορεί να καταστήσει μεγαλύτερη την υποστήριξη της αντιπολίτευσης. «Είμαι υπέρ του να χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!