Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Βαρβιτσιώτης: Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής ενώνουμε δυνάμεις για τη Δυτική Αθήνα
[Σκάϊ]: Βαρβιτσιώτης: Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής ενώνουμε δυνάμεις για τη Δυτική Αθήνα

[Σκάϊ]: Βαρβιτσιώτης: Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής ενώνουμε δυνάμεις για τη Δυτική Αθήνα

Επισήμανε πως “η ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας είναι το στοίχημα που θέλουμε να κερδίσουμε” και πως καθοριστικό ρόλο προς αυτήν την κατεύθυνση παίζουν οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέα Λεωτσάκο, στο γραφείο της ΠΕ Δυτικού Τομέα, στο Περιστέρι, συναντήθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. “Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη Δυτική Αθήνα”, ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο Facebook. Επισήμανε δε πως “η ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας είναι το στοίχημα που θέλουμε να κερδίσουμε” και πως καθοριστικό ρόλο προς αυτήν την κατεύθυνση παίζουν οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του, ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρει: “Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη Δυτική Αθήνα

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών και καλό φίλο Ανδρέα Λεωτσάκο είχαμε σήμερα εκτενή συζήτηση και συνεργασία για τις νέες ευκαιρίες που φέρνει το Ταμείο Ανάκαμψης και στη Δυτική Αθήνα.

Η ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας είναι το στοίχημα που θέλουμε να κερδίσουμε.

Όλοι μαζί, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Περιφέρεια και οι 7 Δήμοι συντονίζουμε τις προσπάθειες μας για την αναβάθμιση της ζωής των συμπολιτών μας.

Σε κάθε περιοχή, σε κάθε γειτονιά.

Το Πακέτο Ανάκαμψης δίνει τεράστιες ευκαιρίες και η Δυτική Αθήνα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια στην απορρόφησή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!